Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikinci kez bir dizide buluştu!

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikinci kez bir dizide buluştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisi ile setlere adım adan Esra Bilgiç ilk kez bu dizide Uğur Güneş ile aynı sette yer aldığını söyledi. İki oyuncu, TRT1 dizisinde başlayan set buluşmalarında ikinci kez bir araya geldi.

Kanunsuz Topraklar isimli Fox TV dizisinin başrolünde yer alan iki ünlü oyuncu da birbirleri hakkında çok hoş yorumlarda bulundu. Esra Bilgiç, yaptığı açıklamada Uğur Güneş hakkında şu sözleri söyledi: “Uğur ile biz Diriliş Ertuğrul’da çalıştık. Uğur 10 numaradır. Çok beyefendidir. Bu sektörde çok beyefendi insanlardan birisidir. Onunla çalışmak inanılmaz güzel, çünkü çok iyi bir oyuncu zaten. Çok keyifli çalışıyoruz, gülüp eğleniyoruz.”

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikinci kez bir dizide buluştu! 8

Uğur Güneş de yaptığı açıklamada dizi için 4 ay süren yoğun bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını belirtti. Partneri Esra Bilgiç ile çok uyumlu olduklarının da altını çizen oyuncu, rolü için uzun süre araştırma yaptığından da bahsetti.

Uğur Güneş açıklamasında şunları söyledi. “Çok uzun bir çalışmadan sonra, 4 aylık bir çalışmadan sonra çok heyecanlıyız. Kendi içinde devrimci, haksızlığa boyun eğmeyen, kendi adaletini arayan bir karakter. Kendi adaletini kendi yöntemleri ile bulmaya çalışan bir karakter izleyecek seyirci. Uzun bir süreç oldu, araştırma yaptım. Bir maden işçisini oynuyorum, 1939 yılında. ”

Esra Bilgiç ile Uğur Güneş ikinci kez bir dizide buluştu! 9

Esra Bilgiç hakkında güzel mesajlar veren Uğur Güneş, sette çok iyi uyum yakaladıklarını da ifade etti.

Oyuncu, “Esra çok iyi bir oyuncu, aramızdaki o ilişki çok güzel oldu. Zaten eskiden de çalışmıştım, eski arkadaşım. Çok sevindim zaten katıldığı için, çok heyecanlıyım onunla sahne oynarken” diye konuştu.