Ana sayfa Dizi Haberleri Esra Bilgiç, Ramo’dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son!

Esra Bilgiç, Ramo’dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dün akşam 31. bölümü yayınlanan Show TV’nin sevilen dizisi Ramo’da Sibel’in hastane odasında havaya uçurulduğu sahne, herkesi şoke etti! Düğünleri sırasında Korkut’un adamları tarafından ailesi taranan Ramo, suçlunun peşine düştü. Ancak olaylar öyle bir noktaya geldi ki artık Mazhar da Ramo ile karşı karşıya!

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç’in başrolünde oynadıkları dizideki gelişmeler, izleyenleri çok sarsan bir bölüm finaliyle son buldu. Dizide, düğündeki baskında yaralanan Sibel hastaneye kaldırılmış ve ameliyattan da sağlam çıkmıştı.

Bu sırada Nehir’e annesini öldürenin Sibel olmadığını ispatlayan Ramo ve Mazhar, düğünü basanı bulmak için masayı topladı. Korkut, bunu kendisinin yaptığını itiraf etti ama bu sırada Ramo ve Mazhar’ı karşı karşıya getirecek bilgiyi de paylaştı.

Taner’i Ramo’nun öldürdüğünü söyleyen ve o gece çekilen Ramo’nun bir fotoğrafını da delil olarak gösteren Korkut’un bu hamlesi ile Ramo köşeye sıkıştı. Mazhar, büyük patrondan aldığı emir ile Ramo’yu vurmadı ama “Ne ölüne, ne ölüme” diyerek artık düşman olduklarını da deklere etti.

Nehir’in Sibel’e kan vermesi için kendi canını ortaya koyan Ramo, Sibel iyileşince Nehir’in yanına gitti. Ancak Nehir onu vuramadı. Bu sırada rehin tuttuğu Sibel’in kardeşi Gizem’i de alıp hastaneye geldi.

Ancak o sırada birilerinin başka bir planı vardı! Hemşire ve hastabakıcı kılığında odaya giren iki kişi Sibel’i bayılttı. Çıkarlarken de kimsenin anlamayacağını, oksijen tüpünün patlamasıyla kaza süsü verildiğini söylediler.

Ramo, Sibel’in odasına doğru ilerlerken ise bir patlama oldu. İçeri girdiklerinde ise her şey paramparça olmuştu. Ramo, yerde Sibel’in yüzüğünü buldu ve perişan bir haldeydi. Daha sonra ise Ramo’yu Sibel’in mezarında gördü izleyici.

Ancak tüm bu sahneler içinde dikkat çeken bir bölüm vardı. Mazhar, diziye yeni katılan ve Sitare Akbaş’ın oynadığı sevgilisi Dilber ile evindeydi. Kahvaltı sofrasına oturmadan önce eline bir bardak çayı ve tabağı alıp ‘geliyorum’ diyerek yukarı çıktı.

İşte bu sahne izleyenlerin kafasında Mazhar’ın Sibel’i patlama öncesinde oradan çıkardığı ve rehin aldığı düşüncesini doğurmakta. Aynı şekilde odadan çıkan hemşire ve hastabakıcının da üzeri çarşafla örtülü ve temizlik aracı gibi duran bir masayı çıkardıkları da görüldü.

Bazı izleyiciler ise Korkut ve Boran’ın birlikte hareket ettikleri görüşünde. Tüm tahminler ışığında ve başrolün ölme ihtimalini de hesaba katan izleyici, pek çok yorum yapıyor sosyal medyada. Bir şekilde önümüzdeki hafta ters köşe yapılacağı ve Sibel’in sırf Ramo’ya acı yaşatmak için ölmüş gibi gösterileceği görüşü yaygın.

BKM imzalı dizinin 31. bölümü hayli heyecanla anlara sahne oldu. Bakalım bu durumun altından neler çıkacak? İşte dizideki patlama sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları…

Esra Bilgiç, Ramo'dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son! 10

BKM imzalı Ramo’nun dün akşam ekrana gelen bölümünde Ramo büyük bir acı yaşadı. Herkesin hayatını değiştirecek çarpıcı olayların yaşandığı bölümün finalinde Sibel’in bulunduğu hastane odasında şiddetli bir patlama gerçekleşti.

Ramo, sevdiği kadını kaybetmenin acısıyla derinden sarsılırken, izleyicileri ekran başına kilitleyen bölüm sosyal medyada da uzun süre gündemde yer aldı.

Esra Bilgiç, Ramo'dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son! 11

Show TV’nin beğeniyle izlenen dizisi Ramo’nun dün akşam ekrana gelen bölümünde; düğün günü gerçekleşen saldırı sonrasında hastanede yaralı halde yatan Sibel’e tuzak kuruldu. Hemşire ve hasta bakıcı kılığında odaya giren iki kişi, Sibel’i bayılttıktan sonra odaya bomba yerleştirdi.

Patlama sonrasında sevdiği kadını kaybetmenin acısıyla sarsılan Ramo, izleyicileri de derinden etkilemeyi başardı. Tüm bu yaşananlara kimin sebep olduğu ve bundan sonra Ramo’nun neler yapacağı merak uyandırdı.

 

Esra Bilgiç, Ramo'dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son! 12 Esra Bilgiç, Ramo'dan ayrıldı mı? Yoksa büyük bir ters köşe mi geliyor? Kafa karıştıran son! 13