Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Bilgiç yaptı yapacağını! Herkes Süslü Korkuluk’a ne olacağını merak ediyor!

Esra Bilgiç yaptı yapacağını! Herkes Süslü Korkuluk’a ne olacağını merak ediyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk önce TV8 ekranında izleyiciyle buluşacağı duyurulan, başrollerinde Alina Boz ve Çağatay Ulusoy’un yer alacağı açıklanan ve ilk tanıtımı bile yayınlanan Süslü Korkuluk dizisi, resmen yılan hikayesine dönen bir süreç yaşamaya devam ediyor.

İki oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran dizinin önce Tv8’de yayınlanması bekleniyordu. Ancak yaşanan anlaşmazlık ve gelişen sonraki süreçler nedeniyle dizi yapımcıları Netflix ile anlaşınca anlaşması sadece televizyon projesini kapsayan başrol oyuncusu Alina Boz diziden ayrılmıştı.

OGM Pictures imzalı dizide Çağatay Ulusoy ile başrolü oynayacak yeni kadın karakteri için Esra Bilgiç ile anlaşılmıştı. Hazırlıkları tamamlanan dizi hafta başı Kırklareli’nde sete çıktı. Cem Karcı’nın yönettiği projenin flashback sahneleri çekilmeye başlanmıştı ki ekip yeni bir problemle karşılaştı.

Esra Bilgiç yaptı yapacağını! Herkes Süslü Korkuluk’a ne olacağını merak ediyor! 7

Süslü Korkuluk’ta Esvet karakterini canlandıracak genç oyuncu Esra Bilgiç, yapım şirketiyle sözleşme şartları konusunda anlaşamadı. Yaşanan gerginlik sonrası projede yeni bir sıkıntı belirti.

Esra Bilgiç, Çağatay Ulusoy’un Peyami adlı terziyi oynayacağı dizide aşık olacağı Esvet karakterine hayat verecekti. Şimdi çekimleri başlanan Süslü Korkuluk için Esra Bilgiç ile anlaşma yoluna gidileceği mi yoksa yeni bir kadın başrol oyuncusu mu aranacak merak konusu oldu.