Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları, İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’a sosyal medya desteği garantisi verdi!..

Hayranları, İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk’a sosyal medya desteği garantisi verdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- tv8’in yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk için geri sayım başladı. Yapımını NTC Medya, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği yapım 6 Nisan Çarşamba günü TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Etkileyici hikayesi ve iddialı senaryosu ile ekranlara gelecek olan Annenin Sırrıdır Çocuk’un başrollerini İrem Helvacıoğlu, Engin Öztürk, Selin Yeninci ve Olgun Toker paylaşıyor. Dizinin senaryosunu Makbule Kosif ve Gülsev Karagöz kaleme alırken, yönetmen koltuğuna ise Müge Uğurlar oturuyor.

Dizinin yeni afişini instagram hesabından paylaşan İrem Helvacıoğlu hayranlarından çok güzel yorumlar aldı. İrem Helvacıoğlu ve Selin Yeninci’nin yer aldığı afiş büyük beğeni topladı.

Hayranları, İrem Helvacıoğlu'nun yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk'a sosyal medya desteği garantisi verdi!.. 7

Oyuncunun paylaşımının altına dikkat çeken pek çok yorum yapıldı. Hayranları oyuncuya, ‘Biz her zaman olduğu gibi seninleyiz, sen en iyi performansınla ekranı doldur, sosyal medya bize emanet her daim tam destek’ mesajı verdiler.

TV8’de 6 Nisan Çarşamba günü ekran yolculuğuna başlamaya hazırlanan, dizinin ilk tanıtımı da büyük ilgi gördü. Sosyal medyada beğeni dolu yorumlar alan tanıtım, projeye olan ilgi ve merakı da artırdı.

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisi, anneliğin kadınlara verilen en önemli değerlerden biri olduğunu gözler önüne serecek.