Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in ‘Kanunsuz Topraklar’ setinden paylaştığı fotoğraflar heyecan yarattı!

Esra Bilgiç’in ‘Kanunsuz Topraklar’ setinden paylaştığı fotoğraflar heyecan yarattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en dikkat çeken projelerinin başında Fox TV’de yayınlanacak  ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi geliyor. Dizinin baş rollerinde, en son ‘Ramo’ dizisi ile ekranlara gelen Esra Bilgiç ile ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinden ayrılan Uğur Güneş var.

Gold Film’in büyük bir titizlikle hazırladığı ‘Kanunsuz Topraklar’ın çekimlerinin başladığının haberini vermiştik.  Dizide ‘Gülfem’ karakterine hayat verecek olan Esra Bilgiç,  instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını heyecanlandırdı.

Esra Bilgiç’in ‘Kanunsuz Topraklar’ setinden paylaştığı fotoğraflar heyecan yarattı! 8

Oyuncu dizinin Zonguldak’taki setinden, at üzerinde, birlikte rol aldığı oyuncu arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaştı. Dizide ‘Behice’ karakterini canlandıran Eylül Su Sapan ve ve ‘Fikriye’ karakterine hayat veren Serdem Paçal ile birlikte fotoğraflarını paylaşan Bilgiç, paylaşımına, ‘Gülfem, Behice, Fikriye’ yazarak karakterlerle ilgili izleyiciye tüyo verdi.

Esra Bilgiç’in ‘Kanunsuz Topraklar’ setinden paylaştığı fotoğraflar heyecan yarattı! 9

‘Kanunsuz Topraklar’ın hikayesi izleyiciyi Türkiye’nin 1940’lı yıllarına götürecek. Bugüne kadar işlenmemiş bir konuya sahip olan dizinin kostüm ve dekorları içinde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirildi. Dizide, Zonguldak’taki kömür madenlerinin çok değerli olduğu bir dönemde yaşanan bir aşk hikayesi, aynı zamanda toplumsal bazı sorunlar da ele alınarak işlenecek. ‘Kanunsuz Topraklar’ın Eylül ayında başlaması bekleniyor.