Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Kiralık Aşk’ dizisinin ‘Koray’ı, Onur Büyüktopçu bakın nerede ortaya çıktı?

‘Kiralık Aşk’ dizisinin ‘Koray’ı, Onur Büyüktopçu bakın nerede ortaya çıktı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı ‘Koray’ karakteri ile gönüllerde taht kuran Onur Büyüktopçu bir süredir ekranlardan uzak.

Ünlü oyuncu,’ Kiralık Aşk’ dizisinin final yapmasının ardından, bir süre  ‘Yemekteyiz’ programının sunuculuğunu yaptı ardından ‘Damat Bayıldı’ ile yoluna devam etti, sonrasında ise ‘Çarkıfelek Yarışması ile ekranda yer aldı. ‘Kiralık Aşk’tan bu yana dizilerde yer almayı tercih etmeyen Büyüktopçu, Star TV’de ekranlara gelen  ‘Menajerimi Ara’ dizisinin  37. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almış, dizi izleyicisi ile bir nevi hasret gidermişti.

‘Kiralık Aşk’ dizisinin ‘Koray’ı, Onur Büyüktopçu bakın nerede ortaya çıktı? 8

İzleyici, oyuncuyu dizilerde görmeyi istesede Onur Büyüktopçu şu sıralar farklı bir heyecan yaşıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında ‘Yolun Ortasından Sesleniyorum’ adlı bir kitap çıkaran oyuncu, kitabının ilk imza gününü bu akşam  gerçekleştirecek.

‘Kiralık Aşk’ dizisinin ‘Koray’ı, Onur Büyüktopçu bakın nerede ortaya çıktı? 9

Onur Büyüktopçu, instagram hesabından yaptığı paylaşımla 13 Ağustos Cuma günü Saat.20.30’da, 4. Edremit Kitap Fuarı’nda kitapseverler ve hayranları ile bir araya geleceğini duyurdu.  Oyuncu, Altınkum Belediye Tesisleri’nde  gerçekleşecek fuarda kitabını imzalayacak.