Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Esra Dermancıoğlu unutulmayacak bir deneyim sunan Muskat oyunuyla sahneye çıkıyor!

Esra Dermancıoğlu unutulmayacak bir deneyim sunan Muskat oyunuyla sahneye çıkıyor!

tarafından ker_def

Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği, yapımını Kadar’ın, yapımcılığını Begüm Ertuğrul’un üstlendiği Esra Dermancıoğlu tarafından sahnelenmeye başlayacak olan ‘Muskat’ ilk oyunları için geri sayımda.

22 ve 23 Ekim tarihlerinde Zorlu PSM %100 Stüdyo’da sahnelenecek oyun seyircilere 60 dakikalık unutulmayacak bir deneyim sunacak.

İstanbul’da bir ölüm, Paris’te bir gece, hayal ile gerçek iç içe…

Muskat, yıllardır bakımını üstlendiği annesinin ölümünden sonra Yaşar’ın (Esra Dermancıoğlu) zihninin derinliklerinde yaşananları sahneye taşıyacak. Hayatı ile ilgili artık ne yapacağına dair en ufak bir fikri olmayan Yaşar’ın zihni Paris sokaklarında savrulurken İstanbul’un gölgesi onu sürekli gerçekliğe döndürecek.

Işık ve ses tasarımı ile performansın birleşimi…

Sezonun en çok konuşulacak oyunlarından biri olan Muskat, ses ve ışık tasarımı ile seyircileri etkisi altına alacak. Görsel dünyasını dekorsuz olarak sunan Muskat, Esra Dermancıoğlu’nun performansını ışık ve ses üzerinde toplayarak hikayeyi farklı bir boyuta taşıyacak.

Muskat, OM Paparazzi, Mey|Diageo ve Arkas Holding’in katkılarıyla sahneleniyor. Etkinliğin biletleri Biletinial.com’dan temin edilebilir.

Oyun Tarih ve Saatleri:

  1. oyun: 22 Ekim 19.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo
  2. oyun: 22 Ekim 21.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo
  3. oyun: 23 Ekim 19.00 – Zorlu PSM %100 Stüdyo