Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ünlü oyuncusundan sosyal medya isyanı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ünlü oyuncusundan sosyal medya isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan ve sezon başından bu yana milyonlarca izleyici etkileyen dram dizisinin başrollerinde yer alan isimlerden birisi de Esra Dermancıoğlu.

Hikayesi ile çok sevilen ve oyuncuların da başarılı performansları ile övgü dolu yorumlar alan dizinin ekibi, şu sıralarda çekimlerin durdurulması nedeniyle depremden zarar gören vatandaşlara destek olmak için çabalar sergiliyor.

Esra Dermancıoğlu da depremzedelere yardım için sosyal medyadan çağrılar yapıyor, özellikle çocukların bu süreçteki psikolojik durumuna dikkat çeken paylaşımlarda bulunuyor.

Esra Dermancıoğlu, ayrıca 10 ili etkileyen ve 14 milyon kişinin yaşadığı bu bölgeden gelen fotoğraf ve videoların paylaşımı konusunda da itirazlarda bulundu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin ünlü oyuncusundan sosyal medya isyanı! 7

Ünlü oyuncu, itirazını şu sözlerle ifade etti: “Buradan böyle bir post koyup bunu söylediğim için bile üzülüyorum. Lütfen rica ederim, bir topluma yardım etmek, başa gelmiş koskoca bir afetin fotoğraflarını durmadan yaymak olamaz, olmaz. Fotoğraflara şiirleri kendi evinizde yazın. Şu an toplumun birbirine ihtiyacı var. Yardım edelim, bizim kafalarımız fiziken, beynen her türlü kuvvetli olsun ki yardımda bulunabilelim. Kime ne faydası var o fotoğrafları yaymanın? Biliyoruz, biz de görüyoruz.

Bağışlar, yardımların ötesinde bahsediyorum. Yolda kefenli fotoğraflar, siyah beyaz çocuk fotoğrafları, evlerin içindeki notlar. Yıkılmış, harap olmuş evlerin fotoğrafları. Gerek yok. Çünkü böyle yaparak toplumu hastalandırıyorsunuz. Toplumu hastalandırmadan, biz biliyoruz, bu toplum ne yaşadığını görüyor. Ama bu kadar fotoğraf paylaşılmaması lazım. Yapmayın lütfen.”