Ana sayfa Dizi Haberleri Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu yeni sezonda başarının adresi olacağını gösteriyor!

Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu yeni sezonda başarının adresi olacağını gösteriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni kış sezonu dizilerinden birisi de Hudutsuz Sevda olacak. Dizi için oyuncular belirlendi ve ilk okuma provası da gerçekleştirildi.

Deniz Can Aktaş ile Miray Daner ikilisinin başrolde buluşması da diziyi heyecanla bekleyenleri memnun eden bir gelişme oldu. İki genç ve başarılı oyuncu da son döneme damga vuran projelerde yer aldılar.

Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener gibi hikaye oluşturma gücü iyi bilinen senaristlerin yazdığı Hudutsuz Sevda projesinde, çok dikkat çeken bir oyuncu kadrosu da bir araya getirildi.

Murat Öztürk’ün yönetmenliğini yapacağı dizide; Mesut Akusta, Esra Dermancıoğlu gibi iki usta oyuncu bulunuyor. Her iki isim de özellikle kötü karakterler ile çok fazla öne çıktıkları için Hudutsuz Sevda dizi projesindeki rollerini de dizi hayranları merakla bekliyor.

Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu yeni sezonda başarının adresi olacağını gösteriyor! 8

Ayrıca Burak Sevinç ve Biran Damla Yılmaz da şimdiye kadar yer aldıkları projelerde kendilerini kanıtlayan isimler oldular ve dizinin kadrosunda dikkatleri çekiyorlar.

İlk bölümleri Artvin’de çekilecek olan dizi Halil İbrahim karakterinin intikam öyküsü olarak öne çıkacak. Deniz Can Aktaş’ın canlandıracağı Halil İbrahim, çocukluğundan bu yana tutkun olduğu kız ile evlenmek istiyor. Babasının katili ailenin karşısına 20 yıl sonra çıkan Halil İbrahim, sevdiği kızın da öldürülmesi ile intikam için her şeyi yapabilecek bir noktaya geliyor.

Hudutsuz Sevda dizisinin hikayesi ve oyuncu kadrosu yeni sezonda başarının adresi olacağını gösteriyor! 9

Bir intikam savaşı olarak öne çıkan dizi aynı zamanda mafya, uyuşturucu ve silah ticaretinin de içinde yer aldığı bir aksiyon dizisi.

Ezenler ile ezilenler arasındaki mücadele olarak da değerlendirilebilecek olan Hudutsuz Sevda dizisinde sert karakterler dizi hayranlarını şaşırtacak gibi gözüküyor.

Mesut Akusta ve Esra Dermancıoğlu isimlerinin seçilmesi de işte bu yüzden. İki başarılı oyuncu da dizide sert ve acımasız karakterler ile dikkatleri yeniden çekecek.