Ana sayfa Dizi Haberleri Kötü kadın rollerinin kraliçesi Esra Dermancıoğlu yine hayranlarını mest edecek!

Kötü kadın rollerinin kraliçesi Esra Dermancıoğlu yine hayranlarını mest edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Esra Dermancıoğlu ile Mesut Akusta ikilisi yeni dizi Hudutsuz Sevda’da bir araya geliyor. Hikaye sert ve Esra Dermancıoğlu yine kötü kadın rolüyle herkesi ekrana çekecek gibi gözüküyor. Tabii ki Mesut Akusta ismini duyan da diziyi izlemek için zaman ayıracaktır.

Karagül dizisindeki Kendal karakterini unutamayan dizi hayranları, Mesut Akusta’nın yer aldığı yapımlara özel bir ilgi gösteriyor. Oyuncu Teşkilat isimli TRT1’in aksiyon dizisinde 2 sezon yer aldıktan sonra, geçen sezon Yürek Çıkmazı isimli projede yine yeteneklerini sergilemişti.

Mesut Akusta’nın yeni kış sezonunda da yine bir televizyon dizisi ile ekrana döneceğinin basına yansıması hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı. Hudutsuz Sevda ismi ile anılan yeni Fox TV dizisi, dramı ve aksiyonu yüksek bir hikaye ile geliyor.

Kötü kadın rollerinin kraliçesi Esra Dermancıoğlu yine hayranlarını mest edecek! 8

Mesut Akusta da dizinin erkek başrolleri arasında yer alıyor. Kadın başrollerden birisinin de Esra Dermancıoğlu olduğu ortaya çıktı. Yıllar içinde yer aldıkları yapımlarda kötü adım ve kötü kadın tiplemelerini çok başarılı bir şekilde gerçekleştiren iki oyuncunun Hudutsuz Sevda isimli yeni dizide buluşmaları da dikkat çekici oldu.

Esra Dermancıoğlu da en son Bir Küçük Gün Işığı isimli dizide etkileyici performansıyla yine dikkatleri çekmişti. Oyuncunun bir önceki dizisi ise Bir Zamanlar Çukurova idi ve ‘kötü kadın’ tiplemeleriyle son yıllara bir kez daha damgasını vurdu.

Kötü kadın rollerinin kraliçesi Esra Dermancıoğlu yine hayranlarını mest edecek! 9

20 yıl sonra memleketine dönüş yapan Karadenizli bir adamın intikam hikayesi olarak da öne çıkacak olan Hudutsuz Sevda isimli yeni dizi projesinin detaylarını ve hikayesini televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu yazdı.

Dizinin hikayesi; Halil İbrahim’in 20 yıl sonra memleketi Karadeniz’e dönmesi ile başlar. Çocukluktan beri tutkun olduğu kız ile evlenmektir arzusu. Babasının katili aile 20 yıl sonra karşısına çıkar. Halil İbrahim’ in sevdiği kızı öldürürler. İbrahim için tek çare, intikamdır.

Ailenin reisi konumundaki Mesut Akusta ile onun ikinci eşine hayat verecek olan Esra Dermancıoğlu’ndan başka dizide kimlerin yer alacağı da büyük merak konusu oldu.

Dermancıoğlu bir kez daha kötülüğün temsilcisi bir kadın rolüyle yeni dizide ortaya çıkacak. Hayranlarını mest edecek bir performans ortaya koyacağından kimsenin bir şüphesi de yok.

Bir intikam hikayesi olan yeni dizinin içinde mafya savaşlarını, silah ticaretini ve uyuşturucunun toplumsal etkilerini görebileceksiniz.