Ana sayfa Sosyal Medya Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde ayrılık adeta ‘bir yıldız kaydı’ sözünü hatırlattı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde ayrılık adeta ‘bir yıldız kaydı’ sözünü hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. atv’nin sezon başında çok büyük iddia ile ekrana sürdüğü dizi, iyi reytingler alarak pazartesi rekabetinde ayakta kalmayı başardı.

Berk Oktay ve Seray Kaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin en önemli isimlerinden birisi de Esra Dermancıoğlu oldu… Canlandırdığı Ümran karakteri ile yine etkileyici bir performans ortaya koyan Dermancıoğlu, dizinin hikayesindeki çatışmanın taraflarından birisiydi.

Özellikle de Tuğçe Açıkgöz ile çok iyi bir enerji tutturan Esra Dermancıoğlu, Bir Küçük Gün Işığı projesinin başarısına da büyük katkılar yaptı. Ancak artık Ümran karakterine veda zamanı geldi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde ayrılık adeta 'bir yıldız kaydı' sözünü hatırlattı! 8

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin sezon sonuna doğru düşmekte olan reytingleri, bu ayrılıktan ne kadar etkilenir bilinmez… Ancak dizinin ikinci sezonda devam edip etmeyeceği konusunda netlik yok. Hikayenin tükenmekte olması, reytinglerin ikinci sezonu taşımasının pek de mümkün olmaması gibi bir durum var.

Esra Dermancıoğlu gibi etkileyici bir başrol oyuncusunun ayrılığı da diziye olumsuz etki yapacaktır.

Dermancıoğlu, tüm ekibe teşekkür ederek instagam hesabından veda pozları yayınladı.

Oyuncu, “Bütün güzel insanlarla hep beraber NG Media’nın bir hayalini ve anlatmak istediği hikayesini büyük bir özveri, iyi niyet ve ahlakla gerçekleştirdik” diyerek herkese teşekkür etti.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinde ayrılık adeta 'bir yıldız kaydı' sözünü hatırlattı! 9

Ünlü oyuncunun veda pozlarına yorum bırakan dizinin diğer oyuncuları da güzel dileklerde bulundu.

Seray Kaya, “Gittiğin yerde baharı kucakla biz gelene kadar” diye yorum bıraktı.

Berk Oktay ise “Seni seviyorum huysuz ve tatlı kadın” diyerek esprili bir paylaşımda bulundu.

Dizinin çocuk oyuncusu Azra Aksu ise “Nasıl güzel zamanlar geçirdik, birlikte çok eğlendik, çok güldük seninle. İnşallah yeniden görüşmek dileğiyle, her şey için ben de teşekkür ederim” notunu yazdı.

Dizide Dila karakteri ile etkili bir performans ortaya koyan Tuğçe Açıkgöz de “Seni seviyorum Esra’m” şeklinde paylaşımda bulundu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinin setinden bir yıldız kaydı desek yanlış olmayacaktır.