Ana sayfa Dizi Haberleri Murat Cemcir yeniden dizilere dönüyor ama Ahmet Kural yok!

Murat Cemcir yeniden dizilere dönüyor ama Ahmet Kural yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Murat Cemcir, bir süredir farklı projelerle gündeme geliyor. Daha önce birlikte yer aldıkları filmler ve dizilerle dikkatleri çeken ikilinin bu ayrılık durumunun nedeni de çok merak ediliyor.

Ahmet Kural ile çok iyi bir ikili olduklarını ve ailecek de birbirlerini benimsediklerini anlatan Murat Cemcir, aralarında bir sorun olmadığını söyledi. Pandemi sürecinin farklı alanlara yönelmelerine neden olduğunu vurgusunu yapan Murat Cemcir, “Yakın zamanda bir şey düşünmüyoruz” diyerek de birlikte yeni bir proje fikirlerinin olmadığını anlattı.

Murat Cemcir yeniden dizilere dönüyor ama Ahmet Kural yok! 7

Murat Cemcir, Ahmet Kural ile ileride projeler olabileceğini de belirterek, “Tabii ki beraber çalışmayı düşünüyoruz” ifadesini net olarak kullandı. Aralarında bir küslük olmadığının altını çizen Murat Cemcir, pandemi döneminin olumsuz etkilerinin yanı sıra, uzun süre kendisinin de bir şey yapmak istemediği vurgusunu yaptı.

Kardeşler arasında bir küslük olmayacağını da anlatan Murat Cemcir, ailesi ile zaman geçirmek istediği için bir süre proje yapmak istemediğini de anlattı. Ancak oyuncu artık yeni bir proje için hazır ve hayranlarına bir de müjde verdi.

Murat Cemcir, ayrıca yeni bir dizi projesinde de yer alacağını ve onun için görüşmeler yaptıklarını anlattı. Oyuncu yeni dizisinin de bir komedi hikayesi olacağından bahsetti. Ahmet Kural’ın dizide olup olmayacağı merak konusu oldu ama Murat Cemcir, şu anda böyle bir durum olmadığını söylemekle yetindi.