Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişime neden olan itiraf!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük değişime neden olan itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Evlilik Hakkında Her Şey, Fox TV’nin en iyi yapımlarından birisi olarak konumlanıyor… Dizinin Masumlar Apartmanı ve Ada Masalı ile aynı gün yayınlandığını ve iyi reytingler aldığını hatırlatalım.

atv’de geçen hafta ekrana gelmesi beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da kriz yaşanması Fox TV dizisine de yaradı. Evlilik Hakkında Her Şey’in reytinglerini düşürebilecek olan atv dizisinin yayınlanmaması önemli bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Fox TV dizisi izleyici sadakati yaratma noktasında çok önemli haftalarda iyi bir imkan buldu.

Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide Sarp Akkaya ve Yiğit Kirazcı da etkili karakterlere hayat veriyor.

Dizinin 7. yeni bölümü merakla bekleniyor. Yeni bölümde Azra karakterinin eşi Sergen’den boşanmaktan vazgeçtiğini öğrenen Sanem’in itirafı her şeyi değiştirecek.

Dizinin hikayesini karıştıracak olan itiraf Sanem’den geldi. Sanem, “Bir gece, kocan beni durduk yere öptüğünde ben de çok korktum” diye konuştu.

Bu itiraf ile sarsılan Azra bundan sonra ne yapacak herkes merakla bekliyor. 2 Kasım Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak olan 7.bölümü heyecanla bekleyen dizi hayranları, oyunculuk performanslarını da çok iyi bulduklarını belirten yorumlar paylaşıyor.

Azra artık gerçeği öğrendi… Bundan sonra dizide büyük değişimler yaşanması bekleniyor. İşte 7. bölümden 3. fragman: