Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük gerilim çıktı!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük gerilim çıktı!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizinin 10 bölümü geride kaldı. 30 Kasım Salı akşamı 11. yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesi heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Azra karakterinde öne çıkan Gökçe Bahadır’ın etkili performansı, başrollerde yer alan oyuncuların da güçlü katkısı ile dizi iyi reytingler elde ediyor.

Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Tülin Ece, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin 11. yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Neyran ve Koray tarafından köşeye sıkıştırılan Melisa’ya bir çıkış yolu arayan Azra ve Yıldırım’ın işi bu sefer hiç de kolay olmayacaktır. Ural ve Sanem cephesinde ise gerilim hat safhadayken DNA sonucu gelir.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük gerilim çıktı! 7

Çolpan ve Erman, Serhan’ı köşeye sıkıştırmanın bir yolunu bulmuşlardır. Yalın ve Güneş evlilik tarihi almalarının ardından ailelerini tekrar bir araya getirmeye karar verirler. Nişan töreninden sonra ilk kez bir araya gelecek olan iki aile için bu akşam yemeği beklenmedik gelişmelere sebep olur.

Neyran ve Koray hazırladıkları protokolü Melisa’ya imzalatmak için tekrar Arsen Cevher Hukuk’a gelirler. Fakat bu sefer kötü bir sürprizle karşılaşma sırası onlardadır…