Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kaderimin Oyunu dizisi Akın Akınözü için büyük bir dava anlamı taşıyor!

Kaderimin Oyunu dizisi Akın Akınözü için büyük bir dava anlamı taşıyor!

tarafından ker_def

Akın Akınözü, Star TV ekranında başlayacak olan Kaderimin Oyunu dizisi ile yeni bir serüvene adım atıyor… Dizinin başrolünü Öykü Karayel ile paylaşan ünlü oyuncu, Cemal karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkacak. Oyuncu bu yeni rolü aslında büyük bir dava olarak yorumluyor.

Akın Akınözü, dizi öncesinde yaptığı açıklamada Cemal’in bugüne kadar canlandırdığı karakterler arasında en farklısı olduğunu vurguladı ve şu ifadelere yer verdi: “Cemal’in davası, duygusal anlamda bugüne kadar aldığım en zor ama anlamaya ve kazanmaya en istekli olduğum dava diyebilirim.”

Neden bu diziyi seçtiği konusunda detay paylaşan oyuncu, başlıca nedenlerini senaryo, yapımcı, yönetmen ve oyuncu kadrosu olduğunu ifade etti.

Peki Cemal nasıl birisi? Akın Akınözü nasıl bir karaktere hayat vereceği konusunda da detayları anlattı. Tutkulu, rekabetçi ve biraz da güvensiz olarak Cemal karakterini tarif eden başarılı oyuncu, yeni rolüyle yine dikkatleri üzerine çekecek.

Yapımını NGM Medya yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak oturuyor. Gül Abus Semerci kaleme aldığı Star’ın iddialı dizisi Kaderimin Oyunu 3 Aralık Cuma akşamı saat 20.00’da başlayacak.