Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük sürpriz, büyük değişim getirecek!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük sürpriz, büyük değişim getirecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, bu sezon iyi çıkış yapan Fox TV yapımlarından birisi oldu. Mahkum dizisi ile birlikte Evlilik Hakkında Her Şey ile moral bulan kanal yönetimi, bu sezon 6 diziyi yayından kaldırmak durumunda kaldığı için zorlu bir dönemi geride bıraktı.

Evlilikler ve boşanmaların iç yüzüne yönelik olarak hikayesi ile büyük dikkat çeken dizinin başrolünde Gökçe Bahadır gayet iyi performans ortaya koyuyor. Sarp Akkaya, Gökçe Eyüboğlu, Yiğit Kirazcı, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin de başrolünde yer aldığı dizide hareketli bir dönem yaşanıyor.

Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanması nedeniyle geçen ay sıkıntıların yaşandığı dizi, ayrıca yılbaşı nedeniyle de kısa bir süre ara verdi.

Fox TV’nin setlerde koronovirüs vakalarının artmaya başlaması nedeniyle Ocak ayının ilk iki haftasında dizi yayınlamama kararı da Evlilik Hakkında Her Şey’in dönüşünü geciktirdi.

18 Ocak Salı akşamı 15. yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin hikayesinde büyük bir değişime doğru adım atıldı. Senaristler hikayeye yeni ve sürpriz bir karakter dahil etti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde büyük sürpriz, büyük değişim getirecek! 3

Bora karakteri dizinin yeni döneminde çok etkili olacak izleyiciler Serkan Altunorak’ı yeniden ekranda görecek.

Bu sezon Sana Söz isimli Star TV dizisinin başrolünde izlediğimiz Serkan Altunorak, projenin erken final yapmasının ardından yeni yılda yeni dizi ile kariyerine devam ediyor.

Çok sürpriz bir karakter olan Bora’nın hikayedeki gerilimi artıran birisi olarak öne çıkacağı gelen haberler arasında.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin yeni bölümünü bekleyen dizi hayranları, Bora karakterinin de kimlerin hayatını etkileyeceği konusunu çok merak ediyor.