Ana sayfa Dizi Haberleri Televizyon dizileri için kızgın olan Elçin Sangu, kendisine yeni bir alan açtı!

Televizyon dizileri için kızgın olan Elçin Sangu, kendisine yeni bir alan açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda Elçin Sangu’nun üst üste yaşadığı dizi şanssızlıkları hayranlarını bir hayli üzdü. Ünlü oyuncu geçen sezon Star TV ekranında yayınlanan İyi Günde Kötü Günde isimli proje ile sezona başlamıştı. Ancak dizi düşük reytingler nedeniyle kısa sürede ekrana veda etti.

Bu duruma büyük tepki gösteren Elçin Sangu, Star TV’nin daha dizi anlaşılmadan final kararı vermesine sert sözlerle tepkisini göstermişti. Oyuncu, bu sezon da yine aynı akıbeti yaşadı.

Yalancılar ve Mumları isimli dizide başrolde yer alan oyuncu, çok etkili bir hikaye ve iyi bir oyuncu kadrosuna rağmen tutmayan ve beşinci bölümde yayından kaldırılan dizi nedeniyle bir kez daha duruma çok sinirlendi.

Üst üste iki dizi projesinden hüsranla ayrılan oyuncu, şimdilerde ise tiyatroya yöneldi. Yakında izleyicilerle buluşması beklenen dram hikayesinde yer alan Elçin Sangu, provalara devam ediyor.

Oyuncu son dönemde neler yaptığı konusunda şöyle konuştu: “Bir şey yapmıyorum. Tiyatro provaları var, onları yapıyorum. Şu an iyi gidiyor. Bekliyoruz, pandemi koşullarında ne kadar ilerleyebilecekse o kadar ilerleyecek” dedi.

Güzel bir proje olacağını belirten oyuncu, bir Türk yazarın yazdığı oyunda yer alacağını ve daha önce bu oyunun hiç sahnelenmediğini ifade etti.

Oyuncu, tiyatro provaları dışında başka bir projesinin olmadığını söyledi.