Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şey iyi giderken izleyiciyi rahatsız eden yeni gelişme!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şey iyi giderken izleyiciyi rahatsız eden yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde zorunlu ara bitiyor! Bu sezon Fox TV ekranında yayınlanan ve beğeni toplayan dizilerden birisi de Evlilik Hakkında Her Şey oldu. Hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de reytingleri ile dikkat çeken dizi, bu hafta izleyici ile buluşamadı.

Azra karakterini canlandıran ve başrolde yer alan Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanması nedeni ile dizinin çekimleri yapılamadı. Gökçe Bahadır’ın karantina sürecinin sona ermesi ve yeniden sete çıkması ile birlikte dizinin yeniden ekrana döneceği duyuruldu.

Fox TV’den yayınlanan fragman ile birlikte Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 21 Aralık Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacağı belirtildi. Şimdiye kadar 12 bölümü yayınlanan dizi kanalın en iyi yapımlarından birisi olmayı da başardı.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde her şey iyi giderken izleyiciyi rahatsız eden yeni gelişme! 7

Gökçe Bahadır’ın koronavirüsü biraz sıkıntılı atlattığı da biliniyor. Diziye bir hafta ara verilmiş olması hayranları üzdü. Çünkü çok iyi ilerlediği bir dönemde yaşanan bu talihsizlik ile dizi ara vermek durumunda kaldı.

Oysa ki hem reytingler hem de izleyicilerin konsantrasyonu çok yüksekti. Dizinin yeni bölümünde de yine iyi reytingler alarak yoluna devam etmesi bekleniyor.

Dizi hayranlarını rahatsız eden bir başka detay ise, Mahkum isimli yeni dizinin Salı akşamı başlaması ve çok iyi reytingler almasıydı. Şayet gerçek yayın günü olan perşembe akşamları Mahkum düşük oranlar elde eder ise, bu sefer kanal yönetiminin gün değişikliği gibi bir duruma başvurması tehlikesi de belirmiş oldu. Bu durum da izleyicileri çok rahatsız etti.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve Azra karakterini canlandıran Gökçe Bahadır da görüntülerde yer aldı.