Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, Camdaki Kız’daki Nalan’dan sıkıldı! İşte şaşırtan sözleri!

Burcu Biricik, Camdaki Kız’daki Nalan’dan sıkıldı! İşte şaşırtan sözleri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Camdaki Kız isimli dizide canlandırdığı Nalan karakteri ile büyük bir çıkış yakaladı. Dizinin perşembe akşamları çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu da reytinler herkese gösteriyor. Dizi birincilikler alıyor ve Burcu Biricik de son dönemin en gözde kadın oyuncularının başında geliyor.

Ancak Nalan karakteri gibi duygusallığı yüksek rollerden artık Burcu Biricik sıkıldı… Oyuncu katıldığı programda farklı kadın rolleri oynamayı çok istediğini ve komedi rollerini de çok özlediğini dile getirdi.

Burcu Biricik, Meriç Aral ile Efe Tunçer’in youtube programına katıldı ve yaptığı açıklamalarla büyük dikkat çekti. Farklı kadın rolleri oynamak istediğini belirten oyuncunun şu sözleri çok dikkat çekti:

“Komedinin gözünü kesinlikle seveyim. Komedinin dışında elbette kadınların yaşadığı şeyleri anlatmak, hasır altı yapılan konuları anlatmak çok önemli. Camdaki Kız için de olumlu ve olumsuz birçok yorum yapıldı hatta bazılarına da katılıyorum. Bu konuları dile getirmek önemli. Çünkü aslında böylelikle tartışıyoruz, konuşuyoruz.

Toplum olarak konuşmayı tartışmayı unuttuk. Tüm bunlarla birlikte kadın problemleri evet var. Artık biliyoruz ve tanıyoruz bu sorunları. Ancak ben artık oynadığım rollerde başka kadınlar görmek istiyorum. Ezilen, şiddet gören, baskı uygulanan kadınlar değil de başka hikayeleri, başka işleri veya hayatları olan kadınları oynamak istiyorum. Bu yüzden bundan sonraki işlerimde en çok bunlara dikkat edeceğimi söyleyebilirim.”