Ana sayfa Dizi Fragmanları Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sevindiren yeni karar!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde sevindiren yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Evlilik Hakkında Her Şey dizisi geçtiğimiz hafta izleyicilerle buluşamadı. Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ara vermesinin nedeni sette yaşanan koronavirüs vakasıydı.

Dizide Azra karakterinde izlediğimiz Gökçe Bahadır, koronavirüse yakalandığı için 13. bölümün çekimleri yarıda kaldı… Oyuncunun karantina sürecine girmesi nedeniyle çekimlerde aksamalar yaşandı.

Fox TV, bu durumu iyi değerlendirerek Mahkum isimli dizisini geçtiğimiz salı akşamı başlattı ve bir haftada iki bölüm yayınlayarak çok başarılı strateji uyguladı.

Dizinin hem salı hem de normal yayın günü olan perşembe akşamı çok başarılı reytingler elde etmesi de önemli bir kazanım oldu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisini bekleyen hayranlar için ise yeni bir karar var. 21 Aralık Salı akşamı dizinin 13. bölümünün yayınlanması kararlaştırıldı.

Dizideki koronavirüs sorununun geride kalması ile ekip yeniden çalışmaları yaptı ve bölümü de salı akşamına yetiştiriyor.

Evlilikler ve boşanmaların iç yüzünü ekrana taşıyan dizi çok iyi bir şekilde ilerliyor. Reytingleri de hikayenin heyecanı da yerinde olan dizinin, etkileyici oyunculuk performansları da çok konuşuluyor.

Fox TV’den Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 13. bölümünden yeni fragman yayınlandı. İzleyiciler heyecanla salı akşamını bekliyor.