Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse’nin dizi direncinin kırılmasına az kaldı!

Hazal Filiz Küçükköse’nin dizi direncinin kırılmasına az kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Filiz Küçükköse son dönemde ekranda yer almayan ve yeni projesi merakla beklenen bir isim konumunda. Magazin muhabirlerinin sıklıkla yeni proje soruları ile karşılaşan ünlü oyuncu, aradığı gibi bir rol gelmemesinden yakınmıştı.

Hazal Filiz Küçükköse, bugüne kadar çok çeşitli rollerde yer aldı. Bugüne kadar oynadığı rollerde farklı bir proje gelmesi için de uzun süredir bekleyen ve çeşitli teklifleri de reddeden oyuncunun direnci kırılmak üzere.

Yaz dizilerini kabul etmediği bilinen oyuncu, kış sezonu için gelen projelere bakıyor. Hazal Filiz Küçükköse, “Projelerle ilgili aslında 1 yıldır dayanıyorum. Aynı tarzda karakterlerin gelmesi ve başka şeyler oynamak için direniyorum. Ama az kaldı direncimin kırılmasına” diye konuştu.

Her türlü karakteri oynayabileceğini ifade eden oyuncu, bir rolü iyi oynadığı zaman sürekli o role benzer teklifler gelmesinin bir sıkıntı olduğunu söyledi.

Oyuncu, “Bir karakteri çok iyi oynadığınız zaman üstünüze yapışıyor. Yapımcılar da o karakterlerdeki insanların etkilenme gücünü gördüğü için biraz da ön yargılı bakıyorlar” diye konuştu.

Bu tavırdan dolayı sorun yaşadığını anlatan oyuncu, pandemi döneminde gelen tüm tekliflerin bu çizgide geldiğini ama bunu kırmak için de direndiğini söyledi.

Direnmesinin sonucunu almayı bekleyen ama sıkıldığı da anlaşılan ünlü oyuncu, bugüne kadar canlandırdığından farklı bir karakter gelirse teklifi kabul edip, sete çıkmayı da çok istiyor.

Ajan dizilerinin ya da aksiyon yapımlarının olabileceğini anlatan oyuncu, bu tür bir yapımdan teklif gelirse kabul edebileceğinin işaretini verdi.