Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Can Aktaş için yeni karakteri büyük bir gurur kaynağı oldu!

Deniz Can Aktaş için yeni karakteri büyük bir gurur kaynağı oldu!

tarafından ker_def

Gerçek hayat hikayelerinden esinlenerek yazılan senaryosu, usta oyuncu kadrosuyla sezonun en iddialı yapımlarından biri olacak “Bandırma Füze Kulübü” isimli filmde Deniz Can Aktaş da yer alıyor.

Alina Boz ile birlikte başrolü paylaşan oyuncu ayrıca; Erkan Kolçak Köstendil, Atay Yıldız, Aslı Bekiroğlu, Görkem Sevindik, Öykü Gürman, Tolga Canbeyli, Altan Erkekli gibi isimlerle de aynı sette yerini alacak.

Mustafa Uslu’nun yapımcılığını üstlendiği projenin yönetmeni ise Ömer Faruk Sorak… Filmde, uzaya füze gönderme hayallerini gerçekleştirmeye çalışan genç Umut’u canlandıran Deniz Can Aktaş, bu karakterden çok etkilendiğini söyledi.

Mühendislik fakültesi mezunu olduğunu ifade eden oyuncu, şöyle konuştu: “Makinalara ve uzaya meraklıyım. Bundan uzun yıllar önce, daha Amerika uzaya uydu göndermeden, Türk gençlerinin uzaya füze gönderme çabaları, böyle büyük başarılara imza atmaları beni çok etkiledi. Bu gençlerimizden birini Umut’u canlandırmak da benim için büyük gurur kaynağı oldu.”

Müziklerini Yıldıray Gürgen’in yapacağı filmin senaryosunu ise Mert Dikmen, Mustafa Uslu ve Ayberk Olgay kaleme aldı. 10 Kasım 2021’de çekimlerine Mudanya’da başlanacak filmin önümüzdeki yıl baharında vizyona girmesi planlanıyor.