Ana sayfa Dizi Haberleri Star TV’nin çok iddialı başlayan dizisi reytinglerde çöktü, final ihtimali güçlendi!

Star TV’nin çok iddialı başlayan dizisi reytinglerde çöktü, final ihtimali güçlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin bu sezon ekrana getirdiği dizilerin durumları izleyicileri bir hayli üzüyor. Kanal yönetiminin yaptığı seçimler ekranda izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmüyor… Kazara Aşk isimli diziye final yaptıran kanal yönetimi, 25. bölüm itibariyle de Ada Masalı’nı bitirecek.

Şimdiden iki dizi için final kararı alan Star TV yönetimi, geçen sezon da tam 9 dizinin ellerinden kayıp gitmesine engel olamamıştı. Yeni sezonda final yapacak yapımlara yenileri eklenebilir.

Star TV’nin çok iddialı başlayan Sana Söz isimli polisiye dram dizisinde işler yolunda gitmiyor. Nehir Erdoğan ile Erkan Petekkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin etkileyici bir hikayesi var. Dizideki oyunculuk performansları da gayet başarılı.

Çekim kalitesi ve diyalogların iyi olması gibi ayrıntılar konusunda da bir sorun yok. Ancak izleyiciler nedense bu yapıma yeterince ilgi göstermedi.

Sana Söz dizisi 5. bölümü ile 30 Kasım Salı akşamı ekranda yerini aldı. Ancak gelen reytingler kabul edilebilir sınırların dışına çıktı.

Star TV daha önce benzer oranlar elde ettiği için Kazara Aşk ve Ada Masalı için final kararları almıştı.

Kanal yönetimi dizilere fırsat vermesi ve düşük gelen reytinglerin düzelmesi için de çaba sergilemesi ile biliniyor.

Sana Söz dizisi de oldukça düşük reytingler elde etti. Dizinin 5. bölümü tüm kişilerde 16. sırada yer alırken, AB grubunda 27. ve ABC1’de de 22. sırada bulunuyor.

Bu sonuç ile birlikte Star TV’nin Sana Söz dizisinin de tutmadığını ve kanal yönetiminin ne kadar sabır göstereceğinin de merak edildiğini belirtebiliriz.

Star TV, yakında Sana Söz için bir final kararı alır ise kimsenin şaşırmaması gerekir. Ancak bugüne kadar yapıldığı gibi Sana Söz dizisine de kabul edilebilir bir zaman tanınması bekleniyor.