Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey’in üç güzeli rollerini değerlendirdi, yorumlarına çok şaşıracaksınız!

Evlilik Hakkında Her Şey’in üç güzeli rollerini değerlendirdi, yorumlarına çok şaşıracaksınız!

tarafından kadir kadir
Evlilik Hakkında Her Şey'in üç güzeli

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezon yayınlamaya başladığı başarılı işlerden biri olan Evlilik Hakkında Her Şey, senaryodaki farklı özelliklere sahip karakterleriyle izleyiciyi peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Fox TV’nin iç yapımlarından “Kamera Arkası” programına konuşan Evlilik Hakkında Her Şey dizinde üç kardeşe hayat veren Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece, canlandırdıkları karakterlerin sevdikleri üç özelliği anlattılar.

Gökçe Bahadır - Azra karakteri
Gökçe Bahardır, “Azra’nın ilk başta çok adaletli olmasını seviyorum. Bir şekilde hep mağdurun yanında oluyor. İnsanlara elini uzatarak, onlar için bir şeyler yapmaya çalışan bir karakter olmasını seviyorum.” Sağlam bir avukat, iyi bir anne, mücadeleci ve asla pes etmeyen birini canlandıran Gökçe Bahadır ayrıca karakteri Azra hakkında şunları söylüyor.

“Her ne kadar sonuçları onun hayatında çok iyi şeyler yaratmasa da duygusal davranmasını seviyorum. Anneliğini seviyorum, büyük bir kaosun içinde sürekli mücadele ediyor. Gerek mesleği, gerek eşi, çocukları, kardeşleri, annesi… Hayatında uğraştığı birçok şey var ama buna rağmen sürekli bir şeylerden, hayattan geri durmayarak, sürekli bir durumların içinde onları çözmeye çalışmasından ve bu çözümcül kafa yapısından çok hoşlanıyorum.”

Gökçe Eyüboğlu - Senem Karakteri
Azra’nın aksine pervasız, hedonist, nerede sabah, orada akşam yaşayan ve aynı zamanda özgür ruhlu, zeki ve eşine az rastlanır bir karakter olan Senem Cevher’e hayat veren Gökçe Eyüboğlu karakterini “eğlenceli, özgür ve espritüel” olarak değerlendiriyor.

Tülin Ece -Güneş karakteri
Evlilik Hakkında Her Şey’in en küçük kardeşi, ailenin en saf ve en rahatı olan Güneş Cevher’i canlandıran Tülin Ece ise karakterini şöyle tanımlıyor; “Güneş, çocuksu kişiliği olan bir kadın. Ama aynı zamanda bütün eylemlerini analiz edebilecek olgunluğa sahip. Bu hali benim çok hoşuma gidiyor.“

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her salı, saat 20.00’de Fox TV’de…