Ana sayfa Sosyal Medya Yıllar önce İkinci Şans filminde birlikte rol alan Afra Saraçoğlu ve Nurgül Yeşilçay yeniden bir arada!

Yıllar önce İkinci Şans filminde birlikte rol alan Afra Saraçoğlu ve Nurgül Yeşilçay yeniden bir arada!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İlk kez 2016 yılında Özcan Deniz’in çektiği  İkinci Şans isimli filmde kamera karşısına geçen Nurgül Yeşilçay ile Afra Saraçoğlu bu defa tiyato sahnesinde bir araya geldi.

Türkiye’nin en önemli yıldızlarından Nurgül Yeşilçay ile yeni neslin en parlak isimlerinden birisi olan Afra Saraçoğlu’nun iki kişilik oyunu Bir Barda Bir Gece çok yakında DasDas’da tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun öncesi Hürriyet Gazetesi’nden Hakan Gence’ye röportaj veren ikili, röportajda birbirlerine özgüler yağdırdı; Nurgül Yeşilçay genç partneriyle ilgili; “Afra çok çalışkan, işi kafasında tam olarak oturtmayı seviyor, notlar alıyor, gece gündüz çalışıyor. Ben eylem insanıyım, önce yapıp sonra düşünenlerdenim, Afra önce düşünüp sonra yapanlardan” dedi.

Yıllar önce İkinci Şans filminde birlikte rol alan Afra Saraçoğlu ve Nurgül Yeşilçay yeniden bir arada! 7

Afra Saraçoğlu ise; “Nurgül’ü nasıl anlatırım? Öncelikle çok çalışkan ve enerjik. Ben de enerjiğimdir ama bazen onun enerjisine yetişemiyorum gibi geliyor. Nurgül aktif bir kadın, hem oyuna çalışıyorum hem onu izliyorum. Çok şahsına münhasır bir kadın. Ben sektöre ilk girdiğimde kendimi kasıyordum, ‘Şöyle yapsam kim, ne düşünür’ falan diye. Nurgül’le tanıştıktan sonra fark ettim ki o yapınca aslında hiç garip durmuyor” açıklamasını yaptı.

Nurgül Yeşilçay’ın, “Şimdiki gençler bizim zamanımıza göre daha akıllı, daha aklı başındalar. Biz o zamanlar neler neler yapıyorduk. Biz daha deliydik.” sözleri üzerine Afra Saraçoğlu ise, “Ben de deliyim. Ama bilinçli deliyim” dedi.

İkilinin Bir Barda Bir Gece adlı oyununu Nagihan Gürkan’ın yönetecek. Oyun, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden lise öğrencisi ile barın tek çalışanı olarak kalan bir kadının arasındaki gerilimli ilişkiyi merkezine alacak.

Günümüze çok da uzak olmayan distopik bir dünyayı izleyenlere aktaracak olan ‘Bir Barda Bir Gece’26 Kasım’da DasDas’ta seyirciyle buluşacak.