Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gökçe Bahadır, koronavirüsü nasıl atlatıyor?

Gökçe Bahadır, koronavirüsü nasıl atlatıyor?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, koronavirüse yakalandı ve evinde kendisini karantinaya aldı. Oyuncunun yaşadığı bu durum dizisini de etkiledi.

Azra karakteri ile başrolünde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey ile yeniden setlere dönen ünlü oyuncu, başarılı performansı ile göz doldurdu. Dizinin reytinglerinin de çok iyi gelmekte olduğu bir dönemde Gökçe Bahadır’ın koronavirüse yakalanması büyük talihsizlikti.

Ünlü oyuncunun karantinaya girmesi nedeniyle de çekimler yapılamadı ve gelecek hafta dizinin yeni bölümü yayınlanmayacak. Gökçe Bahadır’ın sağlık durumunu da hayranları çok merak ediyor.

Ses sanatçısı Onur Akay, ünlü oyuncunun sağlık durumu hakkında bazı detaylar sundu. Onur Akay’a göre Gökçe Bahadır, koronavirüsü ağır geçiriyor.

Uçankuş TV’de magazin programında konuşan Onur Akay, “Önemli kaynaklardan bana gelen iddialara göre, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu ilk günlerde kötü değilmiş ancak bugün biraz daha ağırlaşmış ve hastalığı ağır geçiriyormuş” diye konuştu.

Onur Akay, ünlü oyuncunun Pazar günü yapılan Altın Kelebek Ödül törenine katılmasını da şu sözlerle eleştirdi: “Gökçe Bahadır ayrıca 7 Aralık’ta bir test daha yaptırmış ancak, test sonucunun pozitif olduğunu ilk 5 Aralık Pazar günü öğle saatlerinde öğrenmiş ve Altın Kelebek Ödül Töreni’ne koronavirüs olduğunu bilerek katılmış.

Covid vakası oynadığı dizinin setinde ise Aralık başında görülmüş ve zaten temaslı olduğu için bile törene gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Covid vakası oynadığı dizinin setinde ise Aralık başında görülmüş ve zaten temaslı olduğu için bile törene gitmemesi gerekirdi diye düşünüyorum.”