Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar setinden Yüşra Geyik’ten sonra bir korona haberi daha geldi!

Arka Sokaklar setinden Yüşra Geyik’ten sonra bir korona haberi daha geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 15. sezonuyla Kanal D’de ekrana gelen fenomen dizi Arka Sokaklar’ın setinde dün bir koronavirüs vakası ortaya çıkmıştı. Dizide Zeliş karakterini oynayan Yüşra Geyik’in korona testinin pozitif çıktığı ve karantinada olduğu öğrenilmişti. Yapılan testler sonucunda bir kişinin daha virüsü kaptığı öğrenildi!

Covid 19 salgı başladıktan sonra dizi setlerine bir süre ara verilmiş, daha sonra yoğun önlemler altında yeniden çekimler başlamıştı. Pek çok yapım firması tüm çalışanları ve oyuncuları belirli aralıklarla testten geçiriyor.

Çalışılan ortamlarda maske zorunluluğu var ve her mekan titizlikle dezenfekte ediliyor. Fakat alınan tüm tedbirlere rağmen yine de setlerden koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor!

Arka Sokaklar dizisinde Yüşra Geyik’ten sonra bir oyuncunun daha testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’dan verdiği bilgiye göre dizinin Bahar’ı Merve Oflaz da koronaya yakalandı.

Arka Sokaklar setinden Yüşra Geyik'ten sonra bir korona haberi daha geldi! 7

Yüşra Geyik’ten sonra Merve Oflaz’ın da tedavisine başlandı. Oflaz’ın da testinin pozitif çıkmasından sonra apar topar tedaviye alındığı ifade ediliyor.