Ana sayfa Dizi Haberleri Ezel’i yazan Kerem Deren, şimdi de Can Yaman’ı iyice parlatacak!

Ezel’i yazan Kerem Deren, şimdi de Can Yaman’ı iyice parlatacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk televizyon tarihinin en iyi yapımlarından birisi Ezel dizisiydi… Kenan İmirazıloğlu ile Cansu Dere ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu vardı. Ezel, dizi tarihine altın harflerle yazıldı. Hala dizideki birçok replik sosyal medyada kullanılıyor, çünkü dilimize yerleşen sözler oldu…

Ezel dizisinin bu kadar etkili olmasının altında senarist Kerem Deren’in payı da çok yüksek oldu. Bir Ay Yapım projesi olan Ezel’de Kerem Deren’in yanı sıra Pınar Bulut da senarist olarak yer aldı.

Ezel'i yazan Kerem Deren, şimdi de Can Yaman'ı iyice parlatacak! 7

Ezel’in senaristinden yeni bir dizi Disney Plus için hazırlanıyor… Ay Yapım yine projeyi sahiplenen şirket oldu. İtalya’da popülerliğini bir hayli artıran Can Yaman, yeni dizinin başrolü için anlaşma yaptı. Engin Akyürek’in Kaçış ve Aras Bulut İynemli’nin Atatürk dizilerinin ardından Disney Plus, üçüncü bombası olarak Can Yaman ismini patlattı.

Türkiye’de yayıncılığa başlayacak olan Disney Plus, en etkili isimleri kendisine bağlayarak, sektöre çok etkili girmenin hesabını yapıyor.

İşte Türkiye’deki izleyicinin kalbini kazanmanın yolunun etkili dizilerden geçtiğini fark eden Disney Plus yetkilileri, üst üste ünlü isimlere yeni dizi teklifleri yapıyor.

Can Yaman’ın da bu yeni dizi projesi için 2022 yılı içinde Türkiye’ye gelmesi bekleniyor. Kerem Deren imzası taşıyan yeni dizinin adı ve hikayesi henüz belli değil. Ancak çalışmaların başladığı ve titiz bir şekilde dizi için ter döküldüğünü söyleyebiliriz.

Can Yaman, polise dizi ‘Viola come il mare’ ile İtalya’da hayranlarının büyük beğenisini kazandı. Oyuncunun geçen yıl ortaya çıkan Sandokan isimli diziye de Şubat ayında başlayacağı daha önceden ifade edilmişti. Şimdi de Ay Yapım imzalı yeni Disney Plus dizisi için ünlü oyuncu ile başrol için anlaşma yapıldı.

2022 yılı Can Yaman için son 3-4 yılda da olduğu gibi çok hareketli geçecek.