Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yönetmen Cem Karcı’nın doğum günü partisi unutulmaz bir buluşmaya neden oldu

Yönetmen Cem Karcı’nın doğum günü partisi unutulmaz bir buluşmaya neden oldu

tarafından ker_def

Ezel, Karadayı, Uçurum, Hayat Şarkısı, Hercai, Kırmızı Oda ve son olarak pazartesi günü final bölümüyle ekranlara gelen “Ömer” dizisinin başarılı yönetmeni Cem Karcı’nın geçtiğimiz gün The Peninsula İstanbul’da yer alan, dünyaca ünlü şef Fatih Tutak’ın mutfağını üstlendiği Gallada’da gerçekleşen doğum günü partisine ünlüler akın etti.

Partide Ezel dizisinin oyuncularının bir araya gelerek poz vermesi, unutulmaz bir an olarak akıllara yazıldı.

Beyaz konseptiyle fark yaratan gecede ünlü isimler yer aldı. İşte partiye katılan ünlüler: “Kenan İmirzalioğlu, Sinem Kobal, Sedef Avcı, Burçin Terzioğlu, Gökçe Bahadır, Emir Ersoy, Selahattin Paşalı, Salih Bademci, Rıza Kocaoğlu, Barış Falay, Merve Dizdar, Aydan Taş, Ebru Şahin, Cedi Osman, Hande Doğandemir, Ozan Dolunay, Büşra Develi, Bensu Soral, Didem Balçın, Defne Samyeli, Ece Sükan, Oktay Çubuk, Gülçin Kültür, Gamze Karaduman, Ekin Mert Daymaz, Sercan Badur.”

Bu isimlerin yanı sıra Onur Güvenatam, Gülseren Budayıcıoğlu ve Nisan Turgul gibi birbirinden ünlü isimler bir araya geldi.

Parti özellikle Ezel ekibinin büyük bir kısmının bir araya gelmesiyle de dikkat çekti. Oyunculardan teknik ekibe uzun süre sonra bir araya gelen herkesin keyifli anları objektiflere yansıdı!