Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Şenler’in intikamı bu! Geçen yıl eleştirildi, bu yıl Teşkilat ile rol model oldu!

Ezgi Şenler’in intikamı bu! Geçen yıl eleştirildi, bu yıl Teşkilat ile rol model oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ezgi Şenler, 1993 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 2016 yılından bu yana dizi setlerinde yer almakta olan oyuncu ilk olarak Bodrum Masalı dizisinde Aslı karakterini canlandırdı.

Ezgi Şenler bu projede dikkat çektikten sonra; Nefes Nefesi, Canevim ve Çatı Katı Aşk isimli dizilerde yer aldı. Oyuncunun geçen yıl yer aldığı Çatı Katı Aşk dizisinde başrole seçilmesi ve Furkan Palalı ile partner olması dikkat çekmişti. Dizinin düşük kalan reytinglerinden sanki Ezgi Şenler sorumluymuş gibi bir ortam oluşmuş, sosyal medyada genç oyuncu yoğun bir eleştiriye tabi tutulmuştu.

Çatı Katı Aşk dizisinin son bölümlerinde de günah keçisi haline gelen Ezgi Şenler ayrılarak yerine Selin Şekerci hikayeye dahil olmuştu. Bu değişiklik de diziyi kurtaramadı. Ancak Ezgi Şenler’in ismi Çatı Katı Aşk nedeniyle yıprandı.

Ezgi Şenler'in intikamı bu! Geçen yıl eleştirildi, bu yıl Teşkilat ile rol model oldu! 10

Genç oyuncu 2021 yılında ise büyük bir sürprize imza atarak TRT1’in iddialı dizilerinden Teşkilat’a katıldı. Pınar karakteri ile bir istihbarat ajanına hayat veren oyuncu, rolünü başarıyla canlandırıyor. Teşkilat başladığı günden bu yana milyonlarca izleyiciyi ekrana taşıyor. Dizinin güçlü kadın oyuncuları da gençler için rol model oldu.

Deniz Baysal ile birlikte öne çıkan Ezgi Şenler, istihbarat ajanı ve güçlü bir kadın görüntüsü ile rol model konumuna yükseldi. Geçen yıl eleştirilen ve başrolü hak etmediği yorumları yapılan oyuncu, bir yıl sonra Teşkilat ile baş tacı oldu.

Dizideki kadın karakterlerin güçlü olmasından çok etkilenen Ezgi Şenler, şunları söyledi:

“Kadınların okuması, çalışması ve toplumda daha fazla söz hakkına sahip olması için ilk adım eğitim. Kız çocuklarını güçlü ve özgüvenli yetiştirmek, onların gelecekte daha sağlam adımlar atmasını sağlar. Dizimizdeki kadın karakterler çok güçlü. Topluma çok güzel örnek olan ve kadının gücünün ön planda olduğu bir iş. Oynadığım karakteri canlandırmaktan ve Pınar olmaktan çok mutluyum. Dilerim herkese örnek oluruz ve güçlü kadınlar yetiştirerek bu ayrıma bir son veririz.”