Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in başarısı birçok ünlüye örnek oldu!

Kerem Bürsin’in başarısı birçok ünlüye örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ümit Kantarcılar, önceki sezon TRT1 ekranında Vuslat isimli dizide dikkat çekmişti. 2021 yılı yaz ayında ise Kazara Aşk isimli romantik komedi dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 13 bölüm süren projeden sonra dinlenmeye çekildi.

Star TV’de yayınlanan ve düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırılan Kazara Aşk bir romantik komedi hikayesiydi. Ümit Kantarcılar da başrolde Sude Güler ile birlikte rol aldı.

Bir başka romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ise sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel ikilisi de bu dizi ile popülerliklerini artırdı.

Kerem Bürsin'in başarısı birçok ünlüye örnek oldu! 7

Kerem Bürsin’in İspanya’nın Kanarya Adaları’na gitmesi ve burada hayranları tarafından coşkulu bir şekilde karşılanması Ümit Kantarcılar’ı da etkiledi. Oyuncu soru üzerine Kerem Bürsin gibi isimlerin artması dileğinde bulundu ve şöyle konuştu:

“Ne mutlu bize. Demek ki yaptığımız işler hem ülkemizde hem dünyada karşılığı olan işler. Kerem, gitti çok güzel karşıladılar. Aslında bizler metafor değiliz. Yetenek olarak da kabiliyet olarak da fizik olarak da her şeyi dört dörtlük yapabiliyoruz ve bunun dünyada bir karşılığı var. Artık Türkiye pazarının da dünyada bir yeri var. İnşallah bu sayılar çoğalır. Kerem gibiler yurt dışına gider, bizi orada temsil ederler, çok güzel olur her şey.”

Mesleğini yapmaya çalıştığını anlatan Ümit Kantarcılar, kendisini iyi ya da kötü olarak yorumlayamayacağını belirtti. İnsanların ne düşündüğünün önemli olduğunu da anlatan oyuncu, insanın yeteneği varsa her şeyi yapabileceğini de sözlerine ekledi.

Nitelikli ve kalıcı işler yapmak istediğini belirten oyuncu, “Nitelikli bir şeyler yapmaya çalışıyorum, kendime yatırım yapıyorum” diye konuştu.

Oyuncu olmasaydı futbolcu olmayı isteyeceğini söyleyen oyuncu, sanatın her dalının ise çok güzel olduğunu sözlerine ekledi.