Ana sayfa Dizi Haberleri Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Neslihan Atagül’ü üne kavuşturan Yaprak Dökümü’nü özleyenlere müjde!

Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Neslihan Atagül’ü üne kavuşturan Yaprak Dökümü’nü özleyenlere müjde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizi tarihinin en unutulmaz yapımlarından biri olan Yaprak Dökümü’nün ilk kez yayınlanmasının üzerinden tam 16 sene geçti. Ancak bu unutulmaz dizi hiçbir zaman akıllardan çıkmadı. Bugüne kadar birçok kez tekrarlanan dizi yeniden ekranlarda.

Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü dizisi, ilk kez ekrana 13 Eylül 2006 yılında ekrana geldi. Oyuncu kadrosu çok güçlü isimlerden oluşuyordu. Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Bedia Ener gibi usta oyunculara Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır gibi genç oyuncular eşlik ediyordu.

Fahriye Evcen ve Gökçe Bahadır o zamanlar adları henüz duyulmamış genç oyunculardı. Dizide Ali Rıza ve Hayriye Tekin’in bir türlü anlaşamayan kızları Leyla ve Necla’yı canlandırıyorlardı. Leyla ve Necla’nın arasındaki sert kavga diziye damgasını vurmuştu.

Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Neslihan Atagül’ü üne kavuşturan Yaprak Dökümü’nü özleyenlere müjde! 7

Ardından diziye genç bir oyuncu daha katıldı. Henüz çocuk yaştaki bu oyuncu Neslihan Atagül’dü. Atagül, Bennu Yıldırımlar’ın canlandırdığı Fikret karakterinin üvey kızı Deniz’e hayat veriyordu. Yaprak Dökümü Atagül’ü ekran dünyasıyla tanıştıran ilk diziydi.

Fahriye Evcen, Gökçe Bahadır ve Neslihan Atagül Yaprak Dökümü sayesinde adlarını duyurdu ve kariyerlerinin en büyük çıkışını yaptı. Yaprak Dökümü’nün ardından bu üç genç oyuncu başarılı projelerle ünlerine ün kattı. Bugün üçü de Türkiye’nin en ünlü ve başarılı kadın oyuncularından.

Her zaman doğrunun yanında olan ve onuru her şeyden önce gelen Ali Rıza Bey ve ailesinin hüzünlü hikayesini anlatan Yaprak Dökümü dizisi bir kez daha ekranlara geliyor. Her seferinde bir kez daha izlenen dizi yine izleyicilere hüzün ve heyecan yaşatacak.

Yaprak Dökümü dizisinin tekrar bölümleri hafta içi her gün saat 11:00’de Kanal D ekranında olacak.