Ana sayfa Sosyal Medya Bergen filminin çekimleri bitti mi? Farah Zeynep Abdullah kafa karıştırdı!..

Bergen filminin çekimleri bitti mi? Farah Zeynep Abdullah kafa karıştırdı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay –80’li yıllarda Türkiye’de Arabesk müziğin kraliçesi olarak tanımlanan ve acılı hayatıyla, ‘Acıların kadını’ olarak bilinen şarkıcı Bergen’in hayatının anlatılacağı Bergen filmi  sinema severler tarafından merakla bekleniyor.

Filmde Bergen’i yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor. Filmin çekimleri başladı ve yayınlanan ilk fragmanı büyük ses getirdi.

Hayranları sosyal medyada Farah Zeynep Abdullah’ın bu role ne kadar yakıştığını dile getirdi. Yetenekli oyuncu tanıtımda, Bergen’e olan benzerliğiyle de şaşkınlık yarattı.

Geçtiğimiz günlerde Bergen filminin 2. fragmanının çok yakında yayınlanacağının müjdesini  instagram hesabından veren Farah Zeynep Abdullah, sosyal medyada yaptığı son paylaşımıyla da kafa karıştırdı.

Bergen filminin çekimleri bitti mi? Farah Zeynep Abdullah kafa karıştırdı!.. 7

Farah Zeynep Abdullah’ın ‘Finally’ yazdığı paylaşımı Bergen filminin çekimlerinin bittiğini akla getirdi. Paylaşım filmi heyecanla bekleyen oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Filmde Bergen’in eşi Halis Serbes’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Bergen filminin vizyon tarihi ise henüz netleşmedi.