Ana sayfa Sosyal Medya Yalancılar ve Mumları dizisi tutmayan ünlü oyuncu Ceren Moray Fransa’ya mı yerleşti?

Yalancılar ve Mumları dizisi tutmayan ünlü oyuncu Ceren Moray Fransa’ya mı yerleşti?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Show TV’de yayınlanan Avlu dizisiyle kariyerinde sıçrama yaşayan ünlü oyuncu Ceren Moray’ın sonraki projeleri pek uzun vadeli olmadı.

Avlu gibi önemli dizinin ardından 9 bölüm süren Öğretmen ve 5 bölüm devam edebilen Yalancılar ve Mumları dizisi oyuncu adına büyük şanssızlık oldu. Ceren Moray hayranları da bu iki şanssızlık nedeniyle üzüldü.

Her iki dizi de Fox TV ekranında yayınlandı ve düşük reytingler nedeniyle yayın hayatlarına veda ettiler. Dizileri sona Ceren Moray o dönem yaptığı açıklamada; “Bu sezon gerçekten sıkıntılıydı. Biz çok emek verdik, çok fazla umut ettik ama öyle oldu.

Çok emek veriyorsunuz, bir karakter çıkartıyorsunuz, iki ay neredeyse o kadını bulmakla geçti. Doğum sancısı gibi.. Sonrasında karşılık bulmaması gerçekten biraz hayal kırıklığı oluyor. Kalp kırıyor” şeklinde konuşmuştu.

Bu açıklamanın ardından oyuncunun Fransa’ya gitmesi ve instagram hesabından ülkeden pek çok paylaşım yapması hayranlarına ‘Acaba Fransaya’mı yerleşti?’ dedirtti.

Yalancılar ve Mumları dizisi tutmayan ünlü oyuncu Ceren Moray Fransa'ya mı yerleşti? 7

2017 yılında uzun süredir birlikte olduğu Fransız sevgilisi Nico Brun ile evlenen ünlü oyuncu eşinin memleketinde verdiği pozun altına şunları yazdı; “İşte böyle…..Atladım geldim, dönüş biletim yok; evimde bir petek yanmıyor, orda olup doğalgaz faturası korkusundan donmak gibi değil, mademe Marie’ye sormayı bilmiyorum sadece nasıl açıldığını. Dün pazara gittim 100 gr frambuaza 2 € ödedim; büyük resmi bir kenara itip buna keyiflendim.

Az önce ev ödevimi yaptım eminim %60’ı yanlıştır, Allah’tan Filippo var; notlarına bakmama izin veriyor. Bol bol fotoğraf çekiyorum ki apaçık story sağanağı bu hesap o anlamda, şehir renklerle dalga geçiyor bu müthiş… Yapamayacağım, edemeyeceğim, oğlum €’ya bak biterim derken bir hafta geçti bile..En çok korktuğum şey olmadı.@aycadamgaci mesaj attı dün, “iyi misin? “diye (fransızca; ça va? demek ) ona cevap verirken anladım “iyi olup olmamak bu dünyanın konusu değil gibi artık ama “iyi ki” dedim, diyorum. Au Revoir”

Fransızca öğrendiği anlaşılan oyuncu, Fransa’da ne kadar kalacağını merak eden hayranları için şu açıklamayı yaptı; “Totally geldiğimi düşünen bir sürü sevdiceğim olmuş, yok kız döneceğim; coğrafya biraz da dönüştür.”