Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen tarzı ve şıklığıyla yine konuşturdu!.. Oyuncu hayranlarına bir de müjde verdi!

Fahriye Evcen tarzı ve şıklığıyla yine konuşturdu!.. Oyuncu hayranlarına bir de müjde verdi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Fahriye Evcen eşi Burak Özçivit’in yüzü olduğu erkek giyim markasının davetine katıldı.  Şıklığıyla göz kamaştıran oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla ‘Fahriye, davetin önüne geçti’ dedirtti.

Evcen’in paylaşımları takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni aldı. Her zaman tarzıyla dikkat çeken Fahriye Evcen eşine en çok smokini yakıştırdığını söyledi. Ünlü oyuncu, “Günlük kıyafetleri de çok seviyorum ama smokin başka oluyor” açıklamasını yaptı.

Fahriye Evcen tarzı ve şıklığıyla yine konuşturdu!.. Oyuncu hayranlarına bir de müjde verdi! 9

Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle uzun aradan sonra setlere dönen oyuncu, partneri Barış Arduç’la da çok iyi anlaştığını belirtti. Yeni dizi projesi için heyecanlı olan Fahriye Evcen, “Uzun bir süre at ve kılıç üzerinde çalıştık. Aksiyon sahneleri biraz daha fazla efor gerektiriyor ama çok keyifli. Barış Arduç’la da gayet güzel anlaşıyoruz” dedi.

Fahriye Evcen tarzı ve şıklığıyla yine konuşturdu!.. Oyuncu hayranlarına bir de müjde verdi! 10

Fahriye Evcen hayranlarına bir de müjde verdi; Burak Özçivit ve kendisi adına Orta Asya’da kitap projesi olacağını söyleyen ünlü oyuncu, “Kitap tamamen Burak ve benim adıma çıkıyor. Ortadoğu için yapılan bir proje, sevenlerimize motivasyon kaynağı gibi bir kitap olacak” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen tarzı ve şıklığıyla yine konuşturdu!.. Oyuncu hayranlarına bir de müjde verdi! 11

Fahriye Evcen ve Barış Arduç hayranlarının merakla beklediği Akli Film tarafından çekilen Alparslan Büyük Selçuklu dizisi Pazartesi akşamları yayınlanacak ancak dizinin ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı.