Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizi hayranlarını Star TV’nin inadı kurtardı!

Ada Masalı dizi hayranlarını Star TV’nin inadı kurtardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında yayında olan tek dizi Ada Masalı… Yaz döneminde başlayan dizilerden Kazara Aşk final yaptı. Ancak düşük reytingler getirmesine rağmen Ada Masalı isimli yapım yoluna devam ediyor.

Salı akşamları hem Masumlar Apartmanı hem de Evlilik Hakkında Her Şey dizileri ile rekabet etmesi mümkün olmayan Ada Masalı, kendi halinde alt sıralarda takılan bir yapım konumuna geriledi. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı diziyi seven bir kitle var. Bu da Star TV’nin elindeki tek dizisini harcamasını durduran bir durum oluşturuyor.

Star TV yeni sezon için birbiri ardına projeler başlattı. Sana Söz, Benim Hayatım, Kaderimin Oyunu, Hanedan gibi yapımlar şu anda hazırlık aşamasında ve yakında kanaldan çok etkili diziler birbiri ardına gelecek.

Ancak şu anda kanalın tek ayakta kalan dizisi Ada Masalı. Ancak reyting oranları bir hayli düşük geliyor. Star TV, yayında başka dizisi olmadığı için Ada Masalı’nı aslında reytingleri bahane ederek çok önceden bitirebilirdi.

Kanal yönetimi düşük oranlar gelmeye devam etse bile şimdilik Ada Masalı’nın arkasında duruyor. Dizinin 19 Ekim akşamı 19. bölümü yayınlandı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 23. sırada yer alan dizi, AB’de ise günü 21. olarak tamamladı.

Dizinin 19. yeni bölümü 26 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da yayınlanacak. İlk fragman paylaşıldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz da yedinci sezona başlayacağı için reytingler bir miktar daha düşebilir.