Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle!

Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranda rol aldıkları dizilerde ve sinema filmlerinde hep yapılı saçlarıyla, makyajlı bir şekilde görmeye alışılan oyuncuları, sosyal medya sayesinde en doğal, günlük ve ev halleriyle de görüyor artık hayranları. Kimi ünlü isimler, artık hiç aldırmıyor bu tür fotoğraflarını paylaşmaya. Bu isimlerden ikisi de Aslı Enver ve Fahriye Evcen.

Öyle ki güneşe karşı durarak ışığın yüzlerini tam anlamıyla gösterdiği pozlarını da paylaşıyorlar. Hayranlarının doğal güzelliklerine övgü dolu yorum yaptığı iki oyuncunun son paylaşımları aşağıda…

Fahriye Evcen’in evinin bahçesindeki günlük halini görüyorsunuz… Oyuncu, hayranlarının yine sevgi ve beğeni sözcüklerini almaya devam ediyor…

Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle! 10

Aslı Enver de doğallıktan yana. Günlük hayatında pek makyaj yapmadığı, zaten hesabını takip edenlerin de bildiği bir durum. Ev haliyle, en doğal ve makyajsız halleriyle fotoğraf vermekten de paylaşmaktan da çekinmeyenlerde.

İşte son pozlarından birisi… Hayranları, güneşli bir günde verdiği bu pozunu çok beğeniyorlar…

Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle! 11

Gelelim Pınar Deniz’e… Oyuncu şu sıralar Boran Kuzum ile başrolünde oynadığı Aşkın Kıyameti isimli sinema filminin çekimlerinde.

Daha önce birlikte Vatanım Sensin dizisinde rol almışlardı. Yeniden bu kez bir film için kamera karşısına geçiyorlar şu sıralarda. Netflix’te yayınlanacak olan filmin senaryosunu Yılmaz Erdoğan yazdı.

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı filmde ayrıca Zeynep Tokuş ve Yiğit Kirazcı da rol almakta.

Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle! 12

Pınar Deniz, Boran Kuzum ile arabada giderken çektiği bir videoyu yayınladı. Oyuncu, rol arkadaşı için “Sustuğu nadir anlardan” notunu da düşmüş… Setten bir süredir kamera arkası paylaşımlar yapan Pınar Deniz, filme olan merakı da arttırıyor…

Fahriye Evcen ve Aslı Enver güneşe karşı en doğal halleriyle! Pınar Deniz, film setinden sürpriz karelerle! 13