Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 27 Nisan Salı 167. bölüm fragmanı izle!

Emanet 27 Nisan Salı 167. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle hafta içi akşam saatlerinde buluşmaya devam eden Emanet dizisine yönelik gösterilen ilgi aynen sürüyor. Dizinin reytingleri iyi gelirken, aynı zamanda sosyal medyada da daha yüksek etkileşimler yaşanıyor. Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinde bir hafta daha başladı.

166. bölüm ile 26 Nisan Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümünde Seher ile Yaman arasındaki buzların eriyip erimeyeceğine yönelik beklentiler öne çıktı. Dizinin hayranları iki karakterin arasının düzelmesini istiyor. Peki 167. yeni bölümde neler olacak. İşte yeni bölümden ilk fragman:

Peki bugünkü bölümde yaşananlara geri dönersek, Emanet dizisinde yeni hafta nasıl başladı? Emanet’te bu akşam Yaman’ın ailesine olan düşkünlüğü Seher’in yumuşamasını sağlar. İkili arasındaki buzlar eriyecek mi? İşte bu soru hafta boyunca sorulacak.

İkbal’i aradığı süre boyunca Yaman’ın yanından bir an olsun ayrılmayan Seher, Yaman’ın çektiği acının ve ailesine verdiği değerin en yakın şahidi olur. Yaman’ın çektiği tüm bu acılar, Seher’in mesafeli tavrının da etkileyecektir.

İşte Emanet dizisinin bu akşam yayınlanan 166. bölüm fragmanı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor