Ana sayfa Dizi Haberleri Emanet dizisinin gölgesinde kalan Yemin dizisinde üst üste yeni atak!

Emanet dizisinin gölgesinde kalan Yemin dizisinde üst üste yeni atak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7’nin 2 yerli dizisi var. Bunlardan birisi 3 sezonu tamamlayan Yemin, diğeri ise ilk sezonu ile başarı kazanan Emanet… Yemin dizisi, Kanal 7 ekranında 3 sezon boyunca başarılar elde etti. Geçtiğimiz sezon sadece hafta sonları izleyicilerle buluşan dizinin başrolünde Gökberk Demirci bulunuyor. Özge Yağız’ın Reyhan olarak ilk iki sezonda başrolde yer aldığı dizi o dönemde çok ilgi çekmişti.

Özge Yağız’ın ayrılmasından sonra ilginin azaldığı Yemin dizisi, geçtiğimiz sezon Emanet’in başlaması ile daha da geri plana düştü. Kanal 7’nin sadece hafta sonları diziyi ekrana getirmesi, reytinglerin de ciddi düşüş yaşaması Yemin dizisi adına pek de olumlu olmadı. İlginin azaldığı Yemin hakkında yapılan haberlerin ve paylaşılan sosyal medya mesajlarının da bir hayli düşmesi ile anlaşılabilir.

Emanet dizisinin gölgesinde kalan Yemin dizisinde üst üste yeni atak! 6

Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan öne çıktı ve ilk sezonu çok başarılı geçen dizinin ikinci sezonu da merakla bekleniyor.

Emanet’te işler yolunda ve şu süreçte Yemin dizisinde de bir atak var… Başrol kadın oyuncusu Cansu Tuman’ın diziden ayrılmasından sonra yeni bir isim ekibe katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Setenay Süer, Yemin dizisinin kadrosunda yer alacak ve Gökberk Demirci’nin de yeni partneri olacak.

Emanet dizisinin gölgesinde kalan Yemin dizisinde üst üste yeni atak! 7

Gülperi karakterini canlandıracak olan Setenay Süer ise kendisini gösterme fırsatı ortaya çıktı.

Yemin dizisinin çekimleri başladı. Diziye Büşra Oğur da katıldı ve ekip yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.