Ana sayfa Dizi Haberleri Kalp Yarası’nda Yağmur Tanrısevsin Ayşe’yi kendine benzetti! Gökhan Alkan Ferit ile empati kurdu!

Kalp Yarası’nda Yağmur Tanrısevsin Ayşe’yi kendine benzetti! Gökhan Alkan Ferit ile empati kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Kalp Yarası isimli atv dizisi izleyicilerle buluştu. İlk bölümü sosyal medyada izleyicilerden olumlu yorumlar alan dizinin, reytinglerde ise tüm kişilerde ortalama oranlar elde ettiği, AB ve ABC1 gruplarında ise biraz düşük kaldığı görüldü.

Gökhan Alkan, Yağmur Tanrısevsin, Merve Çağıran ve Toprak Can Adıgüzel’in başrollerinde yer aldığı dizinin çekimlerine Antakya’da devam ediliyor. Dizi bir dram yapımı ve yaz aylarının da ilk dram dizisi olarak öne çıkan yapımı konumunda… atv’nin büyük beklentileri bulunan ve yoğun bir tanıtım faaliyetlerinde bulunduğu Kalp Yarası’nın ikinci bölümden itibaren daha iyi reytingler almasını bekleniyor.

Antakya’nın iki köklü ailesinin bitmek bilmeyen çatışmasının anlatıldığı dizi aynı zamanda bir aşk öyküsünü de izleyicilerle buluşturuyor. Ferit ve Ayşe karakterlerinin iyi bir dizi çifti olması Kalp Yarası için büyük bir avantaj olarak görülüyor. Gökhan Alkan, Kerim karakterinde en son Yasak Elma dizisinde yer almıştı. Oyuncu şimdi ise bambaşka bir karakter ile ekranda.

Dizi TV programına konuşan Gökhan Alkan, canlandırdığı Ferit karakterini anlattı. “Ferit’in gücü, adalete olan inancı ve merhameti” diye konuşan oyuncu, bu karakter ile empati kurduğunu da söyledi.

4 yıl aradan sonra yeniden dizi setlerine dönen Yağmur Tanrısevsin, Ayşe karakterini ilk okuduğu zaman çok sevdiğini belirtti ve “Gerçekten kendi yolculuğuma baktığımda ve Ayşe’ye baktığımda birçok ortak noktamız olduğunu fark ettim. Ayşe’nin benim için yeri şu an çok farklı. Eminim ki izleyenler de Ayşe’yi çok sevecekler. Çünkü sevmeleri için çok sebep olacak” ifadelerini kullandı.

Her iki oyuncunun da karakterlerini beğenmeleri ve çok iyi empati kurmaları dizinin ilk bölümünde de ekrana yansıdı. İzleyiciler Ferit ile Ayşe’nin hikayesine takılı kaldı.