Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fahriye Evcen’in dizisi başladı, hayatında her şey değişti!

Fahriye Evcen’in dizisi başladı, hayatında her şey değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, Alparslan isimli TRT1 dizisinde rol alıyor. Barış Arduç ile birlikte başrolde bulunan oyuncu, kocası Burak Özçivit gibi bir tarihi yapımda yer almanın zorluklarını da yaşıyor.

Kılıç kullanma, at binme, dövüş gibi sahnelerin bolca yaşandığı Alparslan ve Kuruluş Osman dizileri sezonun en başarılı yapımları olarak da gösteriliyor. Fahriye Evcen, diziye başladıktan ortalıkta görünmez oldu. Aynı durum eve de yansıdı.

Burak Özçivit ile Fahriye Evcen muhabirlerle sohbet ederken, ilginç bir ifade de ortaya çıktı. Muhabirler Evcen’i dizi başlayınca göremediklerini söyleyince Burak Özçivit “Biz de” diyerek aynı durumun evde de yaşandığını ifade etti.

Sohbet sırasında araya giren Karan’ın ne kadar büyüdüğü ve konuşmasının da netleşmeye başladığı görüldü. O anları TV100’ün videosundan izleyebilirsiniz.

Çekimlerin güzel gittiğini anlatan Fahriye Evcen, diziden yana bir sıkıntısının olmadığını ve her şeyin güzel gittiğini söyledi. Oyuncu, sette olduğu zaman oğlunu çok özlediğini ve bu nedenle de sık sık Karan ile birlikte sete gittiklerini de ilk kez söyledi.

Burak Özçivit ise Kuruluş Osman setinde çok yoğun şekilde çalışıyor. 6 gününü sette geçiren oyuncu, haftanın bir günü ise aile günü olarak kendilerine ayırdıklarını belirtti.