Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seksenler dizisinin Fehmi’si Rasim Öztekin’in kızına bıraktığı en büyük miras!

Seksenler dizisinin Fehmi’si Rasim Öztekin’in kızına bıraktığı en büyük miras!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisi TRT1 ekranında hafta içi öğleden sonra yayınlanmaya devam ediyor. Dizide uzun yıllar Fehmi karakteri ile yer alan Rasim Öztekin’in burukluğu halen yaşanıyor. Usta oyuncu 8 Mart 2021 tarihinde 62 yaşında hayata gözlerini yumdu…

Rasim Öztekin’in vefatı ile hem ailesi hem sevenleri hem de dizinin hayranları büyük bir acı yaşadı… Usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin de babasının izinden gidiyor. Yer aldığı sinema filmleri ve dizilerle dikkat çeken Pelin Öztekin, kariyerinde başarılı adımlar atıyor.

1987 yılında İzmit’te dünyaya gelen Pelin Öztekin, 2004 yılındaki Hayat Bilgisi dizisinden bu yana setlerde yer alıyor. Doksanlar dizisinde Neşe ve Hayat Şarkısı dizisinde Zeynep olarak büyük dikkat çeken genç oyuncu, en son 2020 yılında Çatı Katı Aşk isimli dizide rol almıştı.

Seksenler dizisinin Fehmi'si Rasim Öztekin'in kızına bıraktığı en büyük miras! 7

Pelin Öztekin babasının vefatının ardından büyük üzüntü yaşadı ve kendini toparlama dönemi içinde bulunuyor. Babasından kendisine kalan mirası açıklayan oyuncu, “Babamın bana bıraktığı en güzel miraslardan bir tanesi kızı olmam. Arkasından Galatasaray ve mesleği. O yüzden çok şanslıyım” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, yeni yıl mesajı olarak ise pandemiden kurtulmayı diledi.. Pelin Öztekin, “Gerçek hayatımıza dönmek istiyorum. Herkese sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve en önemlisi de kadınlarımıza şiddetin son bulduğu bir yıl diliyorum” dedi.

Herkesin babasını çok sevdiğini ve ailesinden birisi yerine koyduğunu anlatan Pelin Öztekin, ne kadar çok sevildiğini görünce de acıları gururla yaşadığını sözlerine ekledi.