Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar ile ilgili “büyük değişim” açıklaması kafaları karıştırdı!

Kanunsuz Topraklar ile ilgili “büyük değişim” açıklaması kafaları karıştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de ekrana gelen Kanunsuz Topraklar özenle ve incelikle hazırlanmış bir yapım olmasına rağmen hak ettiği reytingleri bir türlü elde edemiyor. Dizi bir süredir reyting sıkıntısı yaşıyor. Üzerine bir de koronavirüs vakalarıyla uğraşmak zorunda kalan diziyle ilgili yapımcının yaptığı “büyük değişim” açıklaması dikkatleri bir kez daha bu dizinin üzerine yöneltti.

Bugüne kadar 12 bölümü yayınlanan Kanunsuz Topraklar dizisi 1930’lu yıllarda geçen hikayesiyle belirli bir kesim tarafından çok beğeniliyor. Başrollerinde Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in yer aldığı dizi kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip oldu ancak bir türlü reytinglerde yükselişe geçemedi.

İzleyici Kanunsuz Topraklar’ı çok seviyor ve devam etmesini çok istiyor. Neyse ki diziyle ilgili henüz üzücü bir karar alınmadı. Ancak bu arada dizinin yapımcısının yaptığı bir açıklama kafaları karıştırdı.

Kanunsuz Topraklar ile ilgili “büyük değişim” açıklaması kafaları karıştırdı! 7

Kanunsuz Topraklar dizisi bu aralar koronavirüs vakalarından muzdarip. Dizide oyuncu Başak Parlak’la başlayan koronavirüs vaka sayısı dörde çıktı. Dolayısıyla Kanunsuz Topraklar dizisi zorunlu bir koronavirüs arası verdi.

Dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut’tan dün bir açıklama geldi. Faruk Turgut Kanunsuz Topraklar ekibinin nihayet bugün sete çıkacağını duyuruyordu. Ama paylaşımında çok önemli bir açıklama daha yapıyordu.

Koronavirüs arasının kendilerine çok iyi geldiğini söyleyen Faruk Turgut bu arada diziden ayrılacak ve yeni girecek oyuncular hakkında önemli kararlar aldıklarını, çok daha etkili bölümlerle izleyicinin karşısına çıkacaklarını söylüyordu.

Faruk Turgut’un bu açıklaması dizinin izleyicilerinde büyük bir merak yarattı. Diziden kimlerin ayrılacağını ve kimlerin geleceğini çok merak eden izleyici yapımcıdan gelecek yeni açıklamaları merakla beklemeye başladı.