Ana sayfa Dizi Haberleri Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor mu? İnci ölecek mi?

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı’ndan ayrılıyor mu? İnci ölecek mi?

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in en iddialı dizilerinden Masumlar Apartmanı son derece başarılı bir sezon geçirdi. Hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında çok iyi sonuçlar elde eden dizi rüzgarı arkasına aldı gidiyor. Ancak son günlerde ortaya çıkan bazı söylentiler dizinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını gösteriyor.

Dizinin ikinci sezonu için anlaşma yapıldı bile. Ancak söylentilere göre kadroda çok önemli bir eksiklik olacak. Söylentiler dizinin başrol oyuncularından, İnci’yi canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın yeni sezonda oyuncu kadrosunda yer almayacağı yönünde.

Masumlar Apartmanı İnci’si kitapta olduğu gibi ailesini alıp Eskişehir’e taşınacağı iddia edildi. Han ve İnci aşkı kötü sonla bitecek ve İnci’nin Masumlar Apartmanı’na veda edeceği öne sürüldü.

Farah Zeynep Abdullah Masumlar Apartmanı'ndan ayrılıyor mu? İnci ölecek mi? 7

Peki İnci’nin ayrılığı senaryoda ne gibi değişikliklere yol açacak? İnci’siz bir Han ne yapacak? Eğer iddialar doğruysa İnci’nin boşluğunu kim dolduracak?

Masumlar Apartmanı sezon finaline yaklaşırken yeni karakterleri de bünyesine kattı. İpek Ayaz Kortunç’un canlandırdığı Okşan karakteri senaryoya yeni bir nefes getirse de izleyiciler tarafından gereksiz bulunuyor.

Sezonun en sürükleyici dizilerinden Masumlar Apartmanı 37. bölümüyle ekranlara veda edecek. Görünen o ki, eylül ayında başlayacak yeni sezonda oyuncu kadrosunda büyük değişiklikler olacak.