Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkum dizisini heyecanla bekleyenlere Fox TV’den kötü sürpriz!

Mahkum dizisini heyecanla bekleyenlere Fox TV’den kötü sürpriz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Perşembe akşamları reyting tablosunu değiştiren dizinin adıdır Mahkum… Fox TV’nin oyun bozan, müthiş hikayesi ile göz dolduran yeni dizisi reytinglerde de çok başarılı işlere imzasını atıyor.

İlk 4 bölümü yayınlanan Mahkum dizisinin, 30 Aralık akşamı yayınlanan 4. bölümünün reytinglerde birincilik elde etmesi büyük bir başarı olarak kayıtlara geçti. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova, Hayal Köseoğlu ve Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizinin beşinci yeni bölümünü de hayranları heyecanla bekliyor.

Ancak Ocak ayının ilk haftalarında artık alıştığımız dizilerin yeni bölümlerinin bir süre yayınlanmama durumunu 2022 yılında da yaşıyoruz. Reklam bütçelerinin yeni hazırlanıyor olması ve yüksek bütçeli dizilerin de Ocak ayının ilk haftasında zarar etmesi nedeniyle yıllardır dizilere bu dönemde ara veriliyor.

Mahkum isimli Fox TV dizisinden de hayranlara kötü sürpriz geldi. 6 Ocak ve 13 Ocak perşembe akşamları Mahkum dizisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı ortaya çıktı. Dizi hayranlarının 20 Ocak Perşembe akşamına kadar beklemesi gerekecek.

Mahkum dizisini heyecanla bekleyenlere Fox TV'den kötü sürpriz! 12

Fox TV’nin internet sitesinde yapılan bilgilendirmede Mahkum dizisinin 20 Ocak’ta beşinci bölümüyle ekranda olacağı belirtiliyor. Dizi hayranları ilk 4 bölüm sonunda Mahkum’a adeta tutuldu… Dizinin reytinglerde kısa sürede Camdaki Kız’ı geçerek birincilik elde etmesi de ne kadar başarılı bir yapım olduğunu kanıtlıyor.

İşte Mahkum dizisinin beşinci bölümünden ilk görüntüler: