Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu!..

Farah Zeynep Abdullah’lı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Arabesk şarkıcısı Bergen’in hayatını anlatan ve baş rolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu. Yayınlanan ilk tanıtımıyla büyük heyecan yaratan filmin çekimleri kısa bir süre önce tamamlanmıştı.

Masumlar Apartmanı dizisinden ayrıldıktan sonra Bergen filmiyle anlaşma yapan Farah Zeynep Abdullah, instagram hesabından yaptığı paylaşımla filmin 4 Mart’ta vizyona gireceğini duyurdu.

Baş rollerini Farah Zeynep Abdullah’la birlikte Erdal Beşikçioğlu’nun paylaştığı filmin ilk tanıtımı büyük ses getirmişti. Tanıtımda Abdullah’ın, Bergen’le benzerliği şaşkınlık yaratmıştı.

Hatta sosyal medyada, Abdullah’ın daha önce Bergen’le çalışmış bir takipçisi yetenekli oyuncuyu bir an Bergen’in kendisi sandığını bile yazmıştı.

Farah Zeynep Abdullah'lı Bergen filminin vizyon tarihi belli oldu!.. 7

Tanıtımı bu kadar ses getiren ve heyecan yaratan filmi izleyici merakla bekliyor. Filmde Bergen’in eşi Halis Serbest’i usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu canlandırıyor. Halis Serbest, yıllar önce ayrılmak istediği için Bergen’in yüzüne kezzap atmış, bir gözünün kör olmasına yol açmıştı. Halis Serbest bu olaydan yıllar sonra da Bergen’i öldürmüştü.

Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği filmde ayrıca Tilbe Saran, Nergis Öztürk, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Çağdaş Tekin ve Ahmet Kayakesen gibi başarılı oyuncular yer alıyor. İzleyici merakla beklediği filmi, 4 Mart’tan itibaren sinemalarda izleyebilecek.