Ana sayfa Sosyal Medya Gülse Birsel’den dijitale yazdığı yeni dizisi ile ilgili çarpıcı açıklama; Sit-com değil!..

Gülse Birsel’den dijitale yazdığı yeni dizisi ile ilgili çarpıcı açıklama; Sit-com değil!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Hayranları, ünlü senarist  ve oyuncu Gülse Birsel’in yeni projesini merakla bekliyor. Birsel, geçtiğimiz aylarda sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takipçilerine yeni dizi projesinin çalışmalarına başladığının müjdesini vermişti.

Gülse Birsel bugüne kadar aralarında Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete’nin de bulunduğu unutulmaz pek çok yapıma imza attı. Ortaya çıkardığı birbirinden komik projelerle Türkiye’nin en sevilen komedi yazarlarından biri olan Gülse Birsel dijitale yazdığı yeni dizi projesi hakkında ilk kez konuştu.

Dijital bir platform için yazdığı dördüncü dizisinin hazırlıklarını tam gaz sürdüren Birsel, Masa Dergisi’ne verdiği röportajda,  8 bölümlük bir komedi dizisi yazdığını ifade etti.

Gülse Birsel'den dijitale yazdığı yeni dizisi ile ilgili çarpıcı açıklama; Sit-com değil!.. 7

Gülse Birsel yeni dizisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı; “Dijital bir platforma. Sitcom değil, yani stüdyoda gülme efektli vs. değil, gerçek mekanlarda. Güzel bir oyuncu kadrosu planlanıyor. Yazın çekim olur gibi düşünüyoruz. Ama senaryo yazımı aşamasındayım şu an. Güncel bir hikaye. Başka bir ipucu veremiyorum.”

Senaryosunu yazdığı yapımlarda kendisi de rol alan ünlü senarist daha önce yaptığı bir açıklamada, yeni projesinde hem tanınmış hem de yeni oyuncularla çalışacağını söyleyerek,  “Ben de sanırım dizide rol alacağım ama kendime başrol ya da küçük bir rol yazabilirim, henüz ona karar vermedim” şeklinde konuşmuştu.