Ana sayfa Dizi Haberleri Annemizi Saklarken dizisinin final reytingleri haksızlığın göstergesi!

Annemizi Saklarken dizisinin final reytingleri haksızlığın göstergesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz hafta final yapması beklenen Annemizi Saklarken isimli dizi, 2 Şubat akşamı son kez ekrandaydı. Hande Doğandemir ve Kutsi hayranları bu finali bir haksızlık olarak görüyor. Dizinin reytingleri kötü geldiği için bu sonuç ortaya çıktı. Ancak hikaye ve oyunculuk performansları finali hak etmeyen bir durum ortaya çıkarmıştı.

Hande Doğandemir’in çok başarılı oyunculuk sergilediği dizideki Handan karakteri, hayranlarının aklına yazdıkları bir rol oldu. Çünkü oyuncu içinde yer alması zor bir rolü başarıyla canlandırdı. Duygu geçişlerinin yoğun ve sert olduğu Handan karakteri, yaşayamadığı hayatı yaşayabilmek için çocuklarından ödün veren bir konumdaydı.

Böyle bir rolün duygu geçişlerinde Hande Doğandemir’i çok başarılı bulan dizi takipçileri, Dündar karakterini canlandıran Kutsi’nin de iyi bir iş çıkardığını ve ikilinin başrole yakıştığını düşünüyor.

Dizinin 8 bölüm sürmesi ise reytinglerin bir sonucu oldu. Star TV’nin büyük beklentilerle yayına aldığı dizi ne yazık ki, izleyicilerden yeterli ilgi göremediği için kısa sürdü. Ancak bu bir haksızlık olarak nitelendiriliyor.

Hem dizinin hikayesi hem de oyuncuların yüksek performansları final durumunun bir haksızlık olarak nitelendirilmesine yol açtı.

Annemizi Saklarken dizisinin final bölümü tüm kategoriler ve ABC1 gruplarında 22. sırada yer aldı. AB grubunu 18. olarak tamamlayan dizi, bugüne kadarki en düşük reytingleri elde ederek izleyicilerine veda etmiş oldu.