Ana sayfa Dizi Haberleri Fatih Artman, neden Behzat Ç’de yok! Erdal Beşikçioğlu tüm gerçeği açıkladı!

Fatih Artman, neden Behzat Ç’de yok! Erdal Beşikçioğlu tüm gerçeği açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yeniden çekilen Behzat Ç, dizinin hayranlarını çok memnun etti. Erdal Beşikçioğlu’nun yenilenen senaryoyu beğenmesi ve yeniden bu rolü kabul etmesi ile başlayan süreç olumlu şekilde devam ediyor.

Behzat Ç’nin yeni bölümlerinin yayınlanması hayranlarını memnun ederken, diziye devam edileceğinin açıklanması da bu memnuniyeti daha da çok artırdı. Behzat Ç hayranları, şimdi de yeni sezon bölümlerini heyecanla beklemeye başladı.

Bu arada dizinin ilk döneminde Harun karakteri ile yer alan Fatih Artman’ı da tüm Behzat Ç hayranları merak ediyor. Neden oyuncu Harun karakteri ile dizide yer almıyor? İşte bu soru çok soruluyor. Fatih Artman ile Erdal Beşikçioğlu arasında bir tartışma yaşandığı iddiaları da ortaya atılmıştı.

Beşikçioğlu ile Artman arasında bir sorun var mı? Fatih Artman neden diziye dönmek istemiyor? İşte bu soruları gazeteci Candaş Tolga Işık, programında konuk ettiği Behzat Ç oyuncularına sordu.

Fatih Artman, neden Behzat Ç'de yok! Erdal Beşikçioğlu tüm gerçeği açıkladı! 7

Erdal Beşikçioğlu, “Fatih oynamak istemiyor. O karakteri istemiyor demek ki. Aramızda kavga yok Ben de okuyorum, Fatih ile şöylemiş diye. O kendi inisiyatifi, oynasa güzel olur” dedi.

Fatih Artman’ın bir dönem yarattığı Harun karakteri ile yeniden anılmak istememesini de anladığını ifade eden Erdal Beşikçioğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Ben anlayabiliyorum, çok zor bir iştir. Bir dönem yarattığınız karakteri 10 yıl sonra yeniden gündeme getirmek akıllı işi değildir açıkçası. O konuda endişe de duymuş olabilir, Fatih. Olabilir öyle şeyler. Onun yerine gelen arkadaş da gayet iyi. Senaryoda onun yokluğunu çok fazla hissettirmedi. Güçlü oyuncu, olsa güzel olur.”

Erdal Beşikçioğlu bu sözleri ile birlikte Fatih Artman ile aralarında bir sorun olmadığını bir kez daha ifade ederken, eski rol arkadaşını da kararı nedeniyle anlayabildiğini belirterek, güçlü bir ifadede bulundu.

Behzat Ç hayranlarının merak ettiği bu detay da bu programda netleştirilmiş oldu. Videodan detayları izleyebilirsiniz.