Ana sayfa Dizi Fragmanları Çok başarılı çıkış yapan Ateş Kuşları dizisi 3. bölümde dramın ağır yükü gözyaşı döktürecek

Çok başarılı çıkış yapan Ateş Kuşları dizisi 3. bölümde dramın ağır yükü gözyaşı döktürecek

tarafından ker_def

atv ekranlarında sezonun en iyi açılışını yapan ve seyirciden yoğun ilgi gören ‘Ateş Kuşları’nın, 27 Ocak Cuma 20.00’de atv’de ekrana gelecek 3. Bölümüyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Yuvaları kül olan Ateş Kuşları, evsiz barksız kalır ve başladıkları noktaya yani sokaklara geri dönerler. Ali bu sefer de ailesini sokaklardan kurtarabilecek midir? Geçmişte ise Köksüzler, İstanbul’un tepesine kurdukları ilk yuvalarında aile olmaya ve hayatta kalmaya çalışırlar.

MERCAN, EYÜBOĞLU KÖŞKÜ’NE GİRİYOR

Zıpkın ise Gülayşe’nin bu çektiklerine dayanamaz ve geçmişin sırlarının ortaya çıkması için Mercan’ı Eyüboğlu Köşküne hizmetçi olarak sokmanın bir yolunu bulur. Bu yol onları amaçlarına ulaştırabilecek midir?

BARBAROS, GÜLAYŞE’NİN PEŞİNDE!

Diğer yandan Gülayşe çöpte bulunduktan sonraki ilk yuvası olan sokağa tekrar dönmenin şaşkınlığını yaşamakta ve Barbaros’tan sonsuza kadar ayrıldığını sanmaktadır.

Oysa Barbaros, Gülayşe’yi babasına götürebilmek için peşlerine düşmüştür. Gülayşe farkında olmasa da Barbaros her an onu izlemektedir.

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait olan dizinin yönetmen koltuğunda Gökhan Ayiz otururken dizinin başrollerinde; İlayda Alişan (Gülayşe), Hande Soral (Mercan), Burak Tozkoparan (Barbaros), Görkem Sevindik (Ali) rol alıyor.